U beogradskim domovima zdravlja počela vakcinacija starijih od 75 godina

Ostavite komentar


  1. Znači sad svi imaju hladnjake koji hlade do -70c? Bravo! Brzo je ovo bilo, ipak može Fajzer da se bira :’D #sakrkazam

  2. … „i dodao da će oni doći će na red u zavisnosti od trenutne epidemiološke situacije“…
    I šta ovo znači ? Primićemo vakcinu ako ne bude ni jednog zaraženog ili …?
    Koliko vakcina je prispelo i koje su vakcine prispele i u zavisnosti „pozdrava i želja slušalaca“ ili koje su „ugovorene“ i stići će al’ ne znamo kada će?
    PS. Da li su svi zdravstveni radnici vakcinisani i kada će ? Tipujem na 2030.god.

    1. da u srbiji ima oko 600 hiljada starijih od 75 godina a koliko od njih ima internet to nije poznato a što se tiče broja vakcina ukpno je po zvaničnim izjavama došlo nešto preko 20 hiljada fejzerove i ruske vakcine

  3. Žive grobove tj zombio koje glasaju za vlast prvi.Naravno nemate vakcine pa ste krenuli od 75+ kojih ima stotinak.Ti su se naživeli,ulropastili naredne generacije i treba da žive.Oni koji nisu ni okusili život treba da umru.Za 75+ najbolja vakcina je ne dati im povlastice u prevozu i izolacija.Ako su mlađi oko njih vakcinisani oni nemaju odakle dobiti virus.Mladi obilaze sve i dvakog i šire virus a matori ni do vrata ne mogu da dođu i širiti zarazu.Nikad toliko zombija nisam video ko poslednjih 6 godina.Poted toga vakcine se ne preppručuju osobama 65+.I Putin je rekao da nije vakcinisan zbog godina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.