Bez vode ulica Vojvode Putnika u Vranju 1Foto: Natalija Jakovljević

Bez vode će biti potrošači u Vojvode Putnika i okolnim vranjskim ulicama, zbog otklanjanja oštećenja na vodovodnoj cevi. Saniranje kvara će biti izvršeno u toku današnjeg dana, saopštili su iz vranjskog JP „Vodovod“.

Radnici ovog javnog preduzeća izvodiće i radove na čišćenju i ispiranju kanalizacione mreže u ulici Ćipre Stankovića, kao i u Industrijskoj zoni u Bunuševcu.

Nastaviće se radovi na izradi priključka na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži u ulici 7. juli u Vranjskoj Banji, kao i na otklanjanju oštećenja u vodomernoj šahti u ulici Vojislava Mitića.

Iz JP „Vodovod“ obaveštavaju svoje korisnike da po nestanku vode, a po normalizaciji vodosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje svojih kućnih instalacija.

Voda je, kako se navodi u saopštenju, ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog mogućeg transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari