Bivši predsednik Advokatske komore Srbije o tome što je Vučić njegovog kolegu nazvao ubicom: Pretnja jednom advokatu je pretnja svim advokatima

Ostavite komentar


  1. Pitanje za Gostijca, kada taj jedan advokat bude pozvan na odgovornost i bude snosio konsenkvence da li ce to vaziti za sve advokate?

  2. Ima nade za advokaturu. Bar se jedan slobodnomisleći advokat oglasio i osudio gnusne izjave takozvanog predsednika Aleksansra Vučića. Od hiljada i hiljada advokata niko nije javno istupio, što je porražavajuče, jer su dok SNS nije metastazirao u advokaturu, advokati uvek bili nezavisni od svake vlasti, jedinstveni, pa gospodin Gostiljac daje tračak nade da advokatura nije skroz potonula u SNS mulj.

  3. A da vi advokati pišete tužbe svakom sns-ovcu na vlasti za svaku uvredu i pretnju? Da zatrpate sudove tužbama. Ili je to glupo jer ne može da se naplati?

  4. A jel baš mora u ćorku da se ide?..misli se u sebi vodja Veliki ovih dana,pa je izgleda naročito senzitivan i na „insinuacije“koje valjda samo on oseća

  5. Podrška za hrabrog gospodina advokata Borovića.Istinito je govorio o trenutnom stanju u Srbiji i nije govorio o bilo kakviđ ubistvima.A onaj koji svoju vlast zasniva na lažima i spinovanjima i dalje će to činiti.Misli da su svi ljudi glupi i da nasedaju na njegova foliranja.Podrška i za gospodina Gostiljac.

  6. Alo,strucnjaci advokati sto niste do kraja resili ubistvo premijera (politicko)?

  7. A zar nije u pravu?advokati jure lovu,imaju svoje sudije i svoje klijente oslibadjaju krivice uz masnu tžtaradu.csk i da imas dokaze da si u pravu izgubices spor.pozdrav za bivseg predsednika advokatske komore a i sadašnjeg:KAD BUDETE PLACALI POREZ ONDA KAZITE DA STE META.DOTLE CUTITE.ILI STO JE NEKO PSMETNO REKAO DA JE DOBAR ADVOKAT MRTAV ADVOKAT.

  8. Nezavisni novinari,nezavisni advokati,sudije,kuvari,doktori,…ko ce odgovarati za svoje postupke.

  9. Sudstvo radi po instrukcijama najboljeg studenta Prava koji je posle godinu dana sve zaboravio sto je nabubao napamet, jer nema ni dana radnog staža a nema ni Pravosudni ispit da bi radio nesto više od obicnog Pravnika i zastupao neku firmu,zato se sad i Zagorka Dolovac ne razume u svoj posao i ne radi ga ali zato prima masnu platu za svoj nerad.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.