Bjelogrlić: Mi rađe delujemo po kafanama i kuloarima

Održana tribina „Sistem vrednosti: vrlina ili teret?“ na Pravnom fakultetu u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Rektorka je u pravu kad kaže da se okružujemo ljudima koji isto misle kao mi
    Ali…
    Mi ne možemo uopšte da razmenimo mišljenja sa snsovcima, spsovcima, radikalima, i ostalima koji podržavaju vlast, jer oni to jako kriju.
    Ja se krećem u jako velikom „krugu“ ljudi različitih shvatanja, različitog obrazovanja i starosti, i niko se nije deklarisao da je za ovu vlast, naprotiv na moje kritike šta radi vlast svi se slažu samnom. Jednostavno ih je sramota da javno kažu da su za ovu vlast. Govorim o ljudima koji ni u jednoj stranci nisu ni na kakvoj važnoj funkciji da bi to znali, ali su odlični inženjeri, advokati, ekonomisti, majstori različitih struka, vlasnici malih i srednjih preduzeća, profesori u školama i fakultetima…
    Daklem nije se niko deklarisao da je za ovu vladajuću garnituru, i kad sam ih pokušao izprovocirati kritikujući poziciju svi su me podržavali, ili dodali poneku kritiku na rad aktuelne vlasti, a opet znam da više od pola njih glasa za sns, sps, srs…

  2. Na stranu ko su glavni „mudraci“, da nije ova budalasta predstava odrzana na Pravnom fakultetu pa i hajde. Ali ovako, sta reci, Srbiji nema spasa!.Jer sta ce nam pravne regulative u drustvu, kad imamo ovako „inteligentne“ pregaoce koji ce da apelovanjem da se sledi njihovo ‘kucno vaspitanje’ da se stigne do uredjenog drustva. Ili sta je problem ako nije to? Po njima ocigledno to nije slucaj (a Pravni fakultet to potvrdio!).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.