Bodeži i šipke kao oružje protiv beskućnika

Kako u svetu, a kako kod nas: "Neprijateljska arhitektura" neobičan trend prisutan u svetu

Ostavite komentar


  1. Zar zaista neko misli da je normalno da neko leži u izlogu bilo koje radnje?Kada se dešavao talas izbeglica i svi oko mene sažaljevali te ljude,supruga i ja smo prošetali do hale i ženu sa dve bebe uzeli za ruku i doveli u stan.Nemamo neku stančugu!Na stotine podruma u BG zvrji prazno,voleo bih da se dežurni dušebrižnici organizuju i urede bar privremeno ,prostor tim ljudima.Čisto sumnjam,samo isprazno pametuju i zvocaju.

  2. Muka mi je vise od onih branilaca iz raznih NVO koji su mnogo zabrinuti i ugroženi,ali to lepo zvuči za dizanje svog rejtinga,kao i ostali zabrinuti gradjani,voleo BiH da vidim i jednog od njih da je doveo beskućnika u svoj stan ili kuću,okupao ga dao mu cistu odeću i nahranio ga,takvi ljudi to rade iz srca i ne slikaju se za novine,moralista na svakom koraku ali preko tugjih ledja,

  3. Juče sam ušao u jedan Springfild butik. Zamalo da nešto kupim, kada sam se setio za njihove šiljke odmah sam izašao iz radnje. More.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.