“Bog svima dao mozak, ali nije svima dao upustvo za upotrebu”: Boško Ničić nazvao opozicionare satanističkom sektom zbog performansa ispred Gradske uprave Zaječar 1Foto: M.S. / Danas

“Danas je, očito satanistička, sekta koja sebe naziva “Ujedinjena opozicija Zaječara” izvela ritual (obred)/performans ispred zgrade Gradske uprave našeg grada”, napisao je na svom Fejsbuk profile gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, povodom performansa dela opozicije.

Kako je on napisao, “paljenje sveća van groblja i verskih objekata, na za to određenim mestima, jeste odlika satanista”.

“Jedan od njih je očito zato i stekao doktorsku titulu ali izgubio i poslednju trunku zdravorazumskog razmišljanja. To što oni misle da su ovakvi njihovi potezi duhoviti i da će time ikoga privući na “njihovu samobulnu stranu” slučaj je za odgovarajuća odeljenja ZC Zaječar”, napisao je Ničić.

Takođe kaže da je žalosno, u svom ovom smehotresu gluposti, jesu njihove objave u kojima se, iako svi zajedno nisu osvojili ni 6,5 odsto na izborima, oni oglašavaju u ime “poštovanja volje Zaječaraca”.

“Još luđe je što mene, koji na ni jednim izborima od 2004. godine nisam osvojio manje od 40 odsto glasova građana Zaječara, kukavicom nazivaju oni koji nisu mogli da pređu ili su jedva prošli cenzus od 3 odsto. “Heroji” vidimo se na izborima 2025. godine ako se vas desetak do tada ne posvađate”, poručio je Ničić.

Na kraju je napisao da je “Bog svima dao mozak, ali nije svima dao uputstvo za upotrebu”.

Podsećamo, simboličnim paljenjem sveća, sinoć, ispred Gradske uprave u Zaječaru, i trasnparentom na kojem je pisalo “Boško kukavica”, predstavnici “Ujedinjene opozicije Zaječara”, poručili su gradonačelniku Bošku Ničiću, i koaliciji na vlasti da je njihovoj vladavini došao kraj.

Takođe podsećamo, prema preliminarnim rezultatima za izborni dan CRTA posmatračke misije «Građani na straži», najviše glasova na lokalnim izborima u Zaječaru, 2017. godine osvojila je lista grupe građana „Boško Ničić – Pokret za Krajinu“ 31,9 odsto ili 7.355 glasova. Ovaj podatak govori i da Ničić nije uvek osvajao više od 40 odsto kako je napisao.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari