Bor: Još jedna prekršajna prijava protiv odbornika Markovića 1Foto: D. M.

Odbornik Narodne stranke iz Bora dobio je još jednu prekršajnu prijavu zbog nedavnih protesta.

Njemu je zbog zadržavanja na kolovozu na kružnom toku kod Doma zdravlja, tokom protesta 11. decembra, stigla prekršajna prijava zbog koje će morati da plati kaznu u iznosu od 5.000  dinara.

U prekršajnom nalogu se navodi da je „kao pešak postupio protivno članu 93 stav 1 Zakona o bezbednosti saobraćaja na puetvima, na taj način što se zadržavao na kolovozu u vremenskom intervalu od 14 do 15 časova. Tom prilikom je onemogućio nesmetano – normalno odvijanje saobraćaja“.

Dragan Marković za Danas kaže da je ovo „još jedan pokušaj zastrašivanja“.

-Policijski inspektori za kriminal snimaju građane. U nedoumici sam, da li su rešili sve slučajeve kriminala u Boru pa imaju vreme da pomognu saobraćajnoj policiji ili se dodvoravaju šefu, Vulinu, Vučiću. Objašnjenje da moraju to da rade ne pije vodu. Oni kažnjavaju građane koji protestuju protiv zagađenja i prodaje i predaje strancima najvažnijih resursa države – rudnog blaga kao da njihova deca ne žive u Boru, kao da ni oni sami nisu ugroženi. To što nam u četiri oka daju podršku uz opasku da moraju da kažnjavaju, jer im šef to kaže, još više ljuti. Time pokazuju da bi, možda, sutra ako zatraže šefovi i pucali na narod – izjavio je Marković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari