Borović: Pravosudni i policijski sistem u Srbiji „razvaljen“

Ostavite komentar


  1. Logično je objasnjenje da svi oni koji brane Koluviju (koji je samo obicni statista) su glavni glumci u ovom krimicu.

  2. A Borovicu je sasvim u redu kad se Kostunica ne pojavi na sudu zbog peticije. Ili kad se NIS pokloni Rusima.

  3. Idemo sa novim sudijama i advokatima,sa funkcionisanjem nezavisnog sudstva,a ne da radikali i nacional-socijalisti kontrolisu sudstvo,policiju,vojsku,skolstvo kao sto su radili protekle decenije,sve u interesu korupcije i pljacke Srbije.

  4. Sve potpisujem i ne mogu se načudim da se gosn.Borović,onomad „navukao“ na Draškovićevu „priču“?????

  5. Bravo Boro, od ovog policijskog i sudijskog šljama ovaj narod se guši u aferama.

  6. Sasvim moguce da je g Borovic u pravu, ali bih zaista voleo da Borovic u emisiji uzivo dobije napad iskrenosti pa da nam kaze koliko su advokati zasluzni za to. Na skali od 1 do 10.

  7. Svakog policajca koji sedi za vreme radnog vremena u kaficu (kafani) izbaciti sa posla to na zapadu nesmu da rade dok nasi uzivaju, a kad se saobracajka desi cekas ih po sat vremena ,????

  8. Nema šta, vrlo „stručno“ objašnjenje. Kakav advokat, takva i analiza.

  9. Nije razvaljen pravosudni sistem…kad šef kabineta Ivica Kojic pozove, vrlo agresivno sudije i tužioci ostvaruju njegove naredbe

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.