Bosilegrad: Proizvodnja zaštitnih maski od zaostalog tekstilnog materijala

Ostavite komentar


  1. Dobro je sto neki koji hoce to da cine postuju potrebe nasih gradjana. Na drugoj strani je A. Brnabic, koja nas je 29. aprila u Skupstini obavestila da vlast nije htela da „rasipa“ (!!!) materijal, lekare i opremu na celinu teritorije zemlje. Dakle, kada je na jug Srbije trebalo slati maske, kada je Sabac trazio krevet i rukavice za svoju bolnicu – nije ih dobio da se be bi nerasipalo!
    Ovde u clanku se pominje odsustvo inspekcijsog nadzora.
    Sarcevic je pretio kaznom direktoru skole u Cacku zbog (prevremenog!) raspustanja ucenika zbog pojave zaraze. Znamo kakve su mere donete na nivou drzave ubrozo potom.
    Odlican student Pravnog fakulteta, ciji nam je indeks u Skupstini hvalio nekakav (narodni!) poslanik Martinovic, gazi nam Ustav.
    Mozda ce i inspecija otici u Jumko jer smo, dabome, drzava sa instititucijama koje rade (samo) svoj posao!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.