U stilu pravih džentlmena, Kobi Brajant je u prva dva dana Ol-star vikenda prepustio mlađem kolegi iz Klipersa Blejku Grifinu da bude u centru pažnje, a zatim je u najzanimljivijem duelu između Zapada i Istoka dobio vodeću ulogu. Najbolji igrač današnjice i vedeta Lejkersa obeležio je poslednji duel u Los Anđelesu. Sa 37 poena i 14 skokova, Brajantu je zasluženo pripala titula najkorisnijeg igrača, tako da u svojoj kolekciji ima četiri pehara, posebno dizajnirana za MVP Ol-star meča.

Zapad je pobedio Istok (148:143), pre svega zahvaljujući Brajantu i Durantu koji su uspeli da primire zahuktalog Lebrona Džejmsa, međutim najbolji igrač Majamija uz Dvejna Vejda, ostvario je tripl-dabl, postavši tek drugi igrač u istoriji Ol-stara kome je to pošlo za rukom.

– Odgovornost je bila velika, navijači su baš nas izabrali, tako da smo morali da pokažemo dozu odgovornosti. Želeo sam da mojim saigračima pokažem voljni momenat, kako bismo odigrali na visokom nivou. Osećaj je sjajan. Ovo je moj poslednji Ol-star u Los Anđelesu, zbog čega sam posebno srećan što sam uspeo da dođem do titule MVP – iskreno je prokomentarisao Kobi Brajant, dok je Amari Stodemaje, vedeta Njujorka, istakao da je Kobijeva želja bila evidenta od starta utakmice.

– Jasno nam je bilo da će od početka krenuti jako i borbeno. Hteo je MVP titulu, uopšte nije dodavao loptu, ali to je Kobi Brajant – zaključio je Stodemajer.

Rijanin šou

Publiku je na poluvremenu zabavila poznata pevačica Rijana. Među poznatim ličnostima na 60. Ol-staru zapaženi su bili reper i producent Džej Zi, zatim glumac Džek Nikolson, muzičar Stivi Vonder i njegov mnogo mlađi kolega Džastin Biber.

Izviždani Seltiksi

Rivalitet Lejkersa i Seltiksa bio je evidentan i na Ol-staru. U toku predstavljanja igrača Istoka, članovi Bostona Ražon Rondo, Pol Pirs, Kevin Garned i Rej Alen pošteno su izviždani od strane publike iz Los Anđelesa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari