Branislav Nedimović: Vučićev adut

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Nije slučajno izabran
    Treba prodati zasađenu marihanu (Jovanjica)
    Zna on šta treba da radi

  2. Nije izasao iz DSS zbog „neslaganja sa partijom“ nego zbog slaganja sa novim koalicionim partnerom na vlasti. Kao sto znamo 2008. je DSS presao u opoziciju. Inace, Nedimovica krasi jedna tipicna srpska osobina – lepo se slaze sa svim strankama dok su na vlasti.

  3. Klasičan preletač. To što ne bode oči kao ostali mu nije nikakav plus. Oportunista, po principu, daj da budem što gori, ali da postanem ministar. Nema olakšavajućih okolnosti kad dođe do promene vlasti.

  4. Čestitke gospodinu Nedimoviću na izboru za listu, mnogo uspeha u budućem angažmanu ma koji on bio. Hrabri i namučeni narod Srbije očekuje bolji život i napredak. Kosovo je Srbija!

  5. Podržavam Branislava Nedimovića, prvo zato što je čovek na mestu, drugo zato što dolazi iz mog Srema.

    1. … a treće – što svaki put promeni stranku kada spadne sa vlasti !!??
      Pa se tome nadamo vrlo brzo, zato vam i pišem ovako brzo…

  6. Hajde pitajte nekog poljoprivrednika o ovom adutu…pitajte sta su uradili sa Karadjordjevom, Gajdobrom i svim vecim kvalitetnim obradivim povrsinama u drzavnoj svojini…ministar je to morao da aminuje po nalogu naravno, a ovo je nagrada.

  7. Najgori ministar poljoprivrede koga pamtim lažov unisti srpskog seljaka .

  8. Ne znam što se čudite ovom izboru.
    Kakva stranka, takva lista.
    Uskoro će na nju i oni iz Laze Lazarevićaa.

  9. Ovo je istina.Nova stranka osnovana sa naj,naj ljudima i svima rekla da je Prva,medju prvima i sada iz Demokratske strake iz zhadnje klupe,stavlja kod sedbe na Prvo mesto.Kakvi su onda ostali u SNS ,ako je ovaj Prvi.I još expert kao dipl.pravnik .Expert i za Poljoprivredu,ključnu ganu naše privrede glavni mašinoovodja.Šta će nama Poljoprivredni fakulteti i profesori poljoprivrede,imamo mi pravnika taj se razume u sve dicipline.Novi izbor kada bude nikoga neće iznenaditi ako bude i Ministar zdravlja,može i sporta i gnjuranje i guranje i skok ne samo u vis i u dalj.

  10. Kazu Nedimovic je cist i nema afera. Cist je u senci Nebojse Stefanovica, Malog i ostalih…ali je Nedimovic pun afera na lokalnom nivou…tabloid je skoro pisao o tome…dodjite u mitrovicu da saznate vise

  11. Prepolovio subvencije seljacima,smanjio otkupnu cenu …al narod voli sadomazo …pobedjuju sa 110%.pozoristance srbijica

  12. Za vreme Nedimovića i savetnika imali smo i imamo stočne zaraze , bolest plavog jezika, bolest kvrgave kože, klasičnu kugu svinja, afričku kugu svinja.
    Uvozimo testo, uvozimo „meso“.
    Dobili smo zabranu izvoza mesa i voća.
    Antibiotici za životinje, i sredstva za zaštitu bilja sa karencom, su u slobodnoj prodaji kao čips i hleb.

  13. Branislav Nedimović je čovek iz naroda zato dajem mu punu podršku.

    1. Rezultat njegovog rada je i 5 puta manji izvoz pšenice,zbog lošeg kvaliteta, jer se seje pšenica sa tavana,seljak nema pare ni za pravo seme.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.