Brankica Janković osudila izjavu Sergeja Trifunovića

Ostavite komentar


  1. Kako SNS-ovci napadaju čoveka,da se vodja ne naljuti,pa kako oni vredjaju našu inteligenciju svaki dan,sramota!!!a Šeselj kad vredja ženski pol u skupštini na najgori način,tu nema uvrede rodne ravnopravnosti!!oglasi se onda i opravdaj posao za koji si plaćena!!!

  2. poverenice, da li ste se oglasili, ili nemate herca za to, po pitanju rijaliti programa, koji 24h promovišu nasilje, prostituciju, alkoholizam, narkomaniju? Da li je to zakonom dozvoljeno? Zavirite malo u dnevnu štampu, gde je svaka 2. vest o tuči, o vredjanju na najprizemniji način, „vrele akcije“, kako ih tzv. novinari nazivaju u video izdanju, čak i silovanje. Neko je davno rekao, da je politika kurva. ko da više. Čemu tolika frka? Opomenite Mitrovića i Marića.Ne ide, zar ne? Oni imaju podršku samokrunisanog i njegove princeze Ane.Te žene, izgovore istom tom Sergeju, da je propali glumac, alkoholičar, propala narkomančina, pa smatrate da je to ženama dozvoljeno? Možda je Sergej trebalo da im odnese cveće i poljubi ih u ruku.7 godina se vrši nasilje nad jednim narodom, a vi ćutite. 7 godina slušamo baljezgarije, koje kakvih u parlamentu, vredjanje takodje žena, a vi ćutite. Imate li pravo na to? Ne samo žene iz vladajućeg režima su žene, a ostale su verovatno neka druga vrsta. One koje radjaju, bivaju kažnjene i ponižene, nekom crkavicom. i o tome ćutite. Imate li pravo na to? Mi vas plaćamo.Davnih godina ubijena je novinarka Dada Vujasinović. I tada ste ćutali. Ali ste avanzovali. To što morate da se oglasite po zadatku, nije ni malo časno ni pošteno.

  3. SNS i njihove sluge su takva bagra,da za njih šta se god kaže nije uvreda jer zaslužuju i mnogo gore.Vučić vređa sve od reda pa niko ne sme da mu se suprostavi od tih takozvanih institucija koje je on sam popunio raznoraznim partijskim šljamom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.