Vučić: Imamo kompletnu sliku o licima koja su mogla biti umešana u ubistvo Ivanovića

Reakcije zvaničnika povodom tri godine od smrti Olivera Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Ubistvo pevaljke niste sposobni da rešite a rešićete ubistvo čoveka koji vam je bio trn u oku?

  2. Krivi su oni, časna naprednjačka reč, a mi se nećemo smiriti dok se to ne reši, makar trajalo u nedogled

  3. Ako je tako, dođite da Vam kažem ko je naručio ubistvo, a on će vam reći ko je ubica. Vi ga, inače, mogo dobro poznajete. A još bolje četi se upoznati kada budete zajedno provodili vreme u Zabeli. obzirom da Vi možete biti u muškom delu zatvora.

  4. Milan Radoicic je glavno okrivljeni za organizacju ubistva Ivanovica. Njega stiti Vucic! Sve ostalo je demagogija!

  5. Nove PPP ( Političko Propagandne Poruke) a od rada ništa. Oni koji su i stvorili uslove ( ocrnili i pljuvali čoveka) će da traže ubice? Na kraju će biti kao posle ubistva Kenedija. Neki nevažan ubica a država oprala ruke. Zašto se jop ne zna nalogodavac Đinđićevog ubistva? Isti ti su ubili i Ivanovića.

  6. Koja bre Priština? Oliver Ivanović je streljan na srpskoj teritoriji, koja je bila pod kontrolom srpskih bezbednosni struktura. Po njoj zbog opstrukcija Prištine nisu otkrivene ubice Dade Vujasinović, Milana Pantića, premijera Đinđića, Badže, Kundaka, oba Bulatovića, jatovog direktora Petrovića i stotina drugih ljudi koje je Služba streljali na javnim mestima!

  7. Posto sve znas, ali neces da nam kazes, kazi bar ko te „prisluskivao“ i ko ti dao snimke. A mozda si ti sam svojim umecem otkrio snimke pa ih cuvas?

  8. Sluzbe vec mesecima imaju kompletnu sliku a ako treba imace je i godinama , decenijama…

  9. I baš si našao da lupetaš na godišnjicu ubistva. Većeg populistu, licemera i nemoralnog čoveka Srbija nije videla. Osim nekada Nikole Pašića i naravno tvojih najbližih satrapa.

  10. Odlično! Pošto imamo kompletnu sliku, preostaje još nam samo da primenimo metodu Nebojše iz Beograda, odnono da neke ljude na toj slici povežemo s nekim događajima i nekim datumima, i to je to!
    Pa stvarno, zašto nam treba toliko dugo vremena?

  11. „Jasna je slika“..a što ih onda abolira poligraf…svima jasno a Vi ih štitite…bruka…ne mešajte „službe“ u Vaše prljave političke igre…

  12. Gospodine vučiču ako vi imate kompletnu sliku ubistva, zašto onda ne dostaviš svu tu kompletnu sliku nadležnim organima u prištini.

    1. Neće još dugo proći slika koja, evo tri godine blijedi, izblijedeće do neprepoznatljivosti. Tad će se maći sa stola/zida i biti zaboravljena.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.