Brnabić povodom oslobađajuće presude za ubistvo Ćuruvije: Zašto je kriv Vučić, a ne Tadić?

Ostavite komentar


  1. U poltronstvu i u uvlacenju zaista si prvvsila svaku meru. Toce ostati upisano u politickim zapisima kada se bude analizilara politika Vucicevog doba.

  2. Dobro Ana sve su predhodni krivi. Sad ti meni reci šta je sa ubistvima Ivanovića i Cvijana,koji su se desili za vreme vaše vlasti,dokle se stiglo. O da INSTITUCIE rade da ode u zaborav.

  3. Prethodna vlast nije mozda posredno kriva u Curuvijinom ubistvu, ali svakako snosi odgovornost za zanemarivanje ovog slucaja. Rasvetljavanje je polako pocelo da gubi svoj smisao.

  4. Тадић је,, крив,, за убиство Ћурувије јер је тада био министар информисања у Влади С.Милошевићс и јер је ЈАВНО претио Ћурувију…..,,у праву,,је Ана В.која је опет залутала у машинерији АВ.

  5. Pa kad su ih oslobodili? Juče,ili pre 12 godina. Koliko tebi fali mozga? Izgleda,da nemaš pojma

  6. Naravno da je “kriv” Tadic, a ne Vucic. Tadic je kriv i za Curuviju i za Olivera Ivanovica i za advokata Cvijanovica i za Jovanicu… Ne procesuira svoje kumove koji pijani i dorgorani voze. Kosovske tablice, pasose, licne karte, ukida dinar… isto Tadic je kriv. I ko zna sta sve taj nesretni Tadic radi?? Ja bi samo jos dodao i Djilasa.. jer nema sanse da i on nije u dosluhu sa Tadicem. Tako da Brnbicka, u “pravu si”.

  7. Samo ozbiljno bezobrazna osoba može da uporedi Borisa sa ovim nepomenikom.Boris je 1001 manu imao i sa X stvari se sa njim nisam slagao.Ali porediti ga sa ovim koji je izdao X puta narod i državu i 1998,99 i od 2012 do danas, koji je stvarao sa Šešeljoidima paravojne formacije 1991-92 i ima vrlo
    “ čudan“ porodični odnos sa Belivuk i co. i dr. navijačkim grupama je teška glupost..

  8. Zato je tvoja vlada uradila sto nije ni jedna. Unazadila nas. Nije tadic a nije ni vucic kriv. Mi smo krivi sto tolerisemo vas na vlasti i dopuštamo da nam sudstvo potplati ko hoce

  9. Znači Tadić je kriv, jer nije oslobodio ubice. Nama stvarno svašta može da se servira.

  10. Brn a bič-ev šef je kriv za smrt Ćuruvije jer je kao ministar informisanja, što je dokaz da je još tada bio član vlasne bratije i familije, i tada je dobro znao šta se Ćuruviji sprema…pa ga je u ugovorenom razgovoru ubeđivao da ne brine i da ne beži iz zemlje jer nema potrebe…par dana posle toga Ćuruvija je streljan i to u leđa u centru Beograda. Verovatno se i tada buczavi napio od sreće kao onomad kad je streljan Đinđić. Sva njegova pijanstva vezana su uglavnom za državna ubistva…a njega su kao u onom vicu nemci vazda streljali.

  11. Zašto i prenosite izjave ovog papagaja? Znam da morate zbog novinarske obaveze ali ipak… stavite je makar u rubriku: “verovali ili ne šta čovek može da izusti”

  12. Ma ne bre kriv je narod sto vas trpi treba vas sa ogovanom motkom sve najuriti i pravac ZABELA dok ne propevate !

  13. Oboica snose krivicu, Vuciceva je veca jer je oslobadjajuca u njegovo vreme. To je odgovor tzv premijerki.

  14. Zato sto je za vreme bombardovanja ministar bio Vucic a Tadic se tek kasnije pijavio alu ko zna gde ste vi bili u to vreme

  15. Čale u pravu si.Nije kriv faraon, jedino što je Slavku javno pretio da će mu se osvetiti.I uspeo je. A, onda mu zasmeta i Oliver. I znamo, a i ti Čale znaš šta bi sa njim. Bar ućuti malo!

  16. Ako je sudstvo nezavisno, kako onda mogu biti krivi Tadic i Vucic.
    Ili mogu, a mozda i ne mogu… Kolo kolo naokolo…

  17. Kada bi znala koliko je glupa, nikada usta ne bi otvorila. Ali ne zna, zato što je glupa. Mislim da Srbija nije imala tupavije stvorenje na ovako visokoj funkciji. To što je i ološ samo čini stvari još gorim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.