Brnabić: Referendum najvažnija stvar za Srbiju u ovom trenutku 1Mesto: Beograd Datum: Wed Oct 20 11:23:28 CEST 2021 Dogadjaj: DRUŠTVO - Medunarodna strucna konferencija o bezbednosti dece "Bezbednost i odgovornost 2021" u organizaciji Fondacije “Tijana Juric” i Centra za nestalu i zlostavljanu decu Fotoreporter: Milica Vuckovic Licnosti: Ana Brnabic Izvor: FoNet

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je referendum o ustavnim promenama u ovom trenutku najvažnija stvar za jačanje Srbije i pozvala građane da glasaju za promene Ustava.

„Sutrašnji dan je izuzetno važan za čitavu našu zemlju, da nam se nikad ne ponovi takozvana reforma pravosuđa iz 2009. koja je ustvari bila politička čistka sudija“, kazala je Brnabić novinarima u Obrenovcu.

Ona je pozvala građane da glasaju za promenu Ustava u oblasti pravosuđa navodeći da će time doneti veću vladavinu prava i jače institucije u Srbiji.

Uskoro će biti izabran novi direktor EPS

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će uskoro biti izabran novi direktor Elektroprivrede Srbije (EPS) i da će o tome javnost o tome biti obaveštena.

„Znaće se uskoro (ko će biti direktor EPS) i uskoro ćemo obavestiti javnost o tome“, kazala je Brnabić novinarima u Obrenovcu.

Nakon obilaska dispečerskog centra EPS u Obrenovcu, Brnabić je kazala da je elektroenergetski sistem Srbije u najvećoj meri stabilizovan i da se smanjuje potreba za uvozom struje.

„Nadam se da će biti samo stabilniji. Zadovoljna sam što gradjani nisu osetili nikakave potrese, a njih je nezapamćeno na svetskom i evropskom tržištu sa cenama gasa i struje“, ocenila je Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari