Brnabić: Rijaliti programi nisu specifičnost Srbije

Ostavite komentar


  1. Pojacati kulturni i obrazovni program bar na televizijama sa nacionalnom frekvencijom,da bismo u bliskoj buducnosti iamli zdrave i kulturne generacije,a ne one sa idolima iz rijalitija.

  2. Kakav odgovor premijerke, ja sam ostao šokiran…. sramno. Srbija nije ni „d“ od države, nego jedna obična amorfna masa koja se menja u skladu sa naradbama pojedinačnih interesnih grupa

  3. Gospodja Brnabic, predsednica Vlade Srbije, ni jednu jedinu rec na bezobrazluk Mitrovica, ni rec na poguban uticaj porno sadrzaja na svest mladih ljudi, ni rec podrske svome ministru, vec hladno Kardasijan, Djilas, mi ne mozemo da se bavimo privatnom televizijom (koja je dobila nacionalnu frekvenciju i dobija sredstva iz budzeta gradjana !), a ministar obrazovanja kaze da ga bas briga ! Dakle mi smo (7miliona) opkoljeni od strane odredjenog broja kolonijalnih izvrsitelja. Definitivno.

  4. Očigledni gej lobi je zatvorio usta premijeri jer upravo se oponašaju rialiti igrače regrutuje novi pripadnici LGBT populacije. Tačno je da je u SAD i drugim zapadnim zemljama caruje rialiti ali isključivo na plati pa gledaj kanalima i kablovskoj. Nacionalna frekvencija je javno dobro koje svi moramo da plaćamo pa prema tome i da se ta naša pretplata, plus za kablovsku, jer digitalizacijom je nemoguće gledati pomoću sobnih ili eksternih antena i kao što su američki provajderi (90% srpskih kablovskih operatera) uveli skremblovanje za Sputnjik i Raša Tudej tako mogu i za realiti je.

    1. Optužuju Đilasa za mnoge greške i sumnjive poslove (sa pravom!). Znači, jedna od zamerki na njegov račun je i uvođenje rijaliti programa u Srbiju. Usput, nešto se ne sećam da je tada TV B92 imala nacionalnu frekvenciju. Pa, ako ste otklonili sve Đilasove greške na koje ste naišli, što ne učinite neki pomak i sa rijaliti programom?! Koje je temeljno obrazloženje? Kim Cardashian?
      A, korišćenje sopstvene televizije u promociju lične „pameti“ ne bih ni da komentarišem. Vrhunac prostakluka! Nema to više veze ni sa stranačkom pripadnošću. Jednostavno svako, ko iole preti da ugrozi zaradu Željka Mitrovića ili da je stavi pod neku vrstu kontrolne lupe javnosti, biva dočekan na nož i najprostije ispljuvan. Što se dotični nije oglasio da sam finansira lečenje deteta iz Svilajnca, kada je već toliki patriota i zahvaljujući svojoj „vernoj“ publici stekao mogućnost da u nov rijaliti uloži traičavih 18 miliona evra?! Vrhunska beuka za Vladu Republike Srbije, pravosudni sistem, RRA, a Boga mi i za čitavu Srbiju, za sve one koji teže ka tome da žive u normalnoj zemlji u kojoj vlada sila neselektivnih zakona, zemlji reda, pravila, promocije i poštovanja vrhovnih ljudskih kvaliteta i pravih vrednosti!!!

      1. Na zalost B92 je tada imala nacionalnu rekvenciju. I jesu prvi poceli sa rijalitijem VELIKI BRAT 2006. Tada se cela urbana Srbija klela kako eto napokon je i taj format dosao kod nas, kako smo postali Evropa. otvorili smo tada pandorinu kutiju i zato je sada sve ovako kako je.

  5. Puna podrska predsednici Vlade koja je dala jasan odgovor po pitanju dopisivanja ministra Vukosavljevic i Zeljka Mitrovic. Mislim da nema nikakve potrebe da se ministar kulture na ovakav nacin obraca vlasniku televizije Zeljku Mitrovic, kao sto ne podrzavam ni to sto se Mitrovic na ovakav nacin obraca ministruu neka stave tacku na prepucavanja. Sto se nije ranije setio, nije on juce postao ministar, pa u celom svetu se ovakvi rijalit programi odrzavaju.

  6. draga premijerko to sto ih je doveo djilas meni bas nista ne znaci. niti ste vi i vucic i ostala klika bolji od djilasa niti je djilas gori od vas. jednom recju isti ste. i to je najveca obrana rijalitija sto ih je doveo djilas. pa da nesto vredite vi biste ih zabranili a ne biste nastavili sa svakodnevnim bljuvotinama. a kad pricate o kardasijanovim, pa mislim da su se manje pojavljivali na tv od vaseg prethosinika i sadasnjeg predsednika. on je pravi srpski kardasijan.

  7. Pogresila nam premijerka, koliko god pljuvala i mrzela žute, kao i njen Šef. Najveca ulizica, spodoba i moralna nakaza u zemlji Srbiji (ako ne najveca onda u top 10 zasigurno ulazi) je cenjeni gos’n Mitrovic koji nas vec 30 godina bombarduje putem svoje ruzicaste televizije sa sadrzajem koji je stvorio „plodno tlo“ za takav kic i sund, zahvaljujuci njemu cvetaju jeftini produkti zabave, tj cist sund koji danas dominira u ovom drustvu! Tako da koliko god B 92 bila prva koja je emitovala rijaliti, najodgovorniji za kic i sund i toliku rasprostranjenost istog, za to kulturolosko blato u kome se nalazimo je zahvaljujuci gos’n Mitrovicu!

  8. Zar ste od nje očekivali drugačiji odgovor? Ja nisam, iz bar dva osnovna razloga:
    1. njeno opredeljenje i
    2. Gazda, kome je Pink omiljena stanica preko koje „svome narodu“ obznanjuje svoje odluke

  9. Gde sme da i TAKNE ONOG,,slavnog,brata poistim,mrljama, iz 90,tih,,uspešnog joj,kadrovika,i,,spontano,odabrane,,kuće,,odakle se,ekskluzivama,obraća naciji.l.Inače JOJ,je,politička,,loža,,izuzetna,,i po sdržaju,i retorici,al,,najviše,po,,znanju,, dok se Nedoškoluju,u,snalažljivosti,, pa dodelila im u to,ime,,je,,tek,po pet šest,,radnih,mesta,, .,,Zlatno,,doba za,,odabrane rijaliste,,čak i s 5 padeža,,znanja,, a već,je i,neki tamo,,dr,, ,,JER TO Narodu,,IOAKO,,PASUJE,,.PO,,De,Kariću.AL,VOLEDU,DA ISPLAKNU napreDno ,,čista usta,, noga kome još ni do peta nisu dokolenci,,sekte,,pobednika,,. .

  10. Nebitno je ko je prvi uveo ovakav vid zabave vec je bitno da se ovako nesto zabrani da vise postoji na javnom servisu.Takozvani predsednik vlade Srbije u poznatom maniru nadugacko i nasiroko daje podrsku za postojanje ovog smeca na tv pink.Koketiranjem i vidljivoj podrsci rezimu Mitrovic moze da racuna da mu ne moze niko nista za sad.

  11. Razlika je u tome sto Kardasijane u USA gleda 0.5% populacije a kod nas u Zadrugu i Farmu pilji 80%. Zasto? Pa zato sto ljudima ne mozete da ponudite posao (samo haos) pa se dosadjuju. I, uzgred, Kardasijani se ne emituju na nacionalnim frekvencijama.

  12. Ne bi se Slobin omiljeni medijski mogul ovako rogobatio, da ga ne stiti reket koji placa. Sta mislite kome?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.