ana brnabićfoto BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/Peđa Vučković

Premijerka Ana Brnabić ponovo je polemisala sa tekstom u Danasu, na društvenoj mreži X.

Ona je podelila tekst „Predrag Drobnjak za Danas: Da li moji bivši saigrači koji su ušli u SNS ubede sebe ispred kućnog ogledala da je to što rade u redu?“, a potom prokomentarisala:

„Biser. Sportisti koji su za @sns_srbija ne bi smeli sebe da pogledaju u ogledalu. Sportisti koji su za bilo koju drugu političku opciju – divni+prosvećeni. Prvi da se stide (jer politika je „fuj“), a druge slaviti (upravo zbog politike). Vaše licemerje je kao svemir: bezgranično“, navela je premijerka.

Ona se redovno obraća redakciji i novinarima Danasa komentarišući tekstove i naslovne strane, pritom ne želeći nikada da odgovori na naše pozive, da izjavu ili intervju.

Tako je u oktobru reagovala na naslovnicu Danasa i temu o predizbornim zloupotrebama u vidu „uvoza birača“, upitavši „odakle uzimamo tolike ljude, iz Kine?“.

„Ako je verovati Đilasovoj opoziciji i Šolakovim medijima, nas u Srbiji ima bar 30 miliona…. dnevno naseljavamo hiljade, u svakom gradu i opštini, i pred svake izbore…. Prošle godine smo ispraznili Republiku Srpsku, sad ja više ne znam odakle uzimamo tolike ljude, iz Kine??“, napisala je Brnabić na platformi Iks (bivši Tviter) podelivši uz to dve fotografije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari