Brnabić: Srbija lider u Evropi po broju devojaka u IKT sektoru

Ostavite komentar


  1. Jesmo Ana, lideri smo u svemu, mi smo lokomotiva na mlazni pogon, samo što ta lokomotiva razvija brzinu od 47km/h!

    1. To se zove u zargonu zeleznicara „lagana voznja“ pa kad stignes. A stici cemo….nikad.

  2. Kako ih nije vise stid zbog proglasavanja raznih liderstava, jer ih ubrzo na brutalan nacin preklope stvarne cinjenice!?

  3. Ref.digitalizacija.Pa zasto onda MTT ne prihvata digitalnu potvrdu banke,nego trazi da klijent donese potvrdu uplacene taxe?!

  4. Ma jok, lider u svemu (!!!) na čelu sa svojim nebesnim superrukovodstvom. Iron-Vučić, Kapetanica Barnabić, Ant-man Vulin i ostali. Sve će učiniti da vrate vreme unazad, baš kao u Endgame-u.

  5. prva metamorfoza je bila da smo tigar u regionu. ….druga da smo vrlo opasan pacov sateran u čošak..TO SU IZJAVE VAŠEG PREDSEDNIKA..dače bog da u trečoj bar ostanemo nekakav pojavni oblik života

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.