Maja Pavlović prekinula štrajk glađu nakon sastanka sa Anom Brnabić

Ostavite komentar


  1. Ne moze to da resi sve ljudozderske apetite SOKOJ-a,OFPS-a, NALED-a, AmChama i slicnih organizacija koje cine srz ovog sistema za izvlacenje ono malo novca od gradjana! Ana Brnabic je cedo tog sistema i hiperuspesna kao kadrovski izbor struktura koje upravljaju drzavom.

    1. Kako je Majin strajk ucena i kako brnabic nije nadlezna?
      Evo nedavno, strajkovase gladju stedise u svajcarcima pa nenadlezni vucic, brzometno, sve sa nenadleznom anom i nenadleznom skupstinom, izdejstvova lex specijalis.
      Znaci Majo, vucic je nenadlezna adresa za resavanje problema.

  2. Kada je u pitanju štrajk glađu Maje Pavlovic, onda je to po „pazi Ana je tu“ ozbiljna ucena, a kada su jedan od Vulini, Vesic itd hteli da štrajkuju glađu, onda je to bio legitiman čin?! PS da li Ana još uvek saosecaš zbog Maje Pavlovic?

  3. Nije vas sramota, a vratili ste protivzakonito na posao nastavnika koji je udario svog kolegu i koji ima presudu o tome, samo zato sto je strajkovao gladju. A da… on je i clan SNS-a. Sramota

  4. Bogme ovu vam mizantropsku izjavu ne treba zaboraviti vo vek i vekov drugarice predsednice Vlade Srbije.

    1. Gospodjice ili vec sta ste, strajk gladju nije ucena vec jedan vid borbe protiv takvih kao sto si ti i tvoj sef sa svojom podguznom kamarilom, i to ne samo ovde, vec svuda u svetu gde slicni vladaju. Maja nije kriminalac da nekog ucenjuje, nego borac za svoja prava.

      Postovanje Redakciji Danasa

  5. Ako sedne na stiropor više neće biti „ucena“?

    Pazi kad premijerka ne sme ni da pomene da su maratonski procesi po našim sudovima uništavanje gradjana.
    Neki i ne dočekaju presude.
    Ministarka pravde radi šta???!

  6. vrlo mi je bilo naporno slusati Anu Brnabic koja uvek pricaa povisenim tonom, i bez zastoja, sama pita i sama odgovara i ponasa se kao da je neko napada. Respekt za gospodju Maju Pavlovic, i gospodina Vukasina Obradovica koji `gadja` u centar

  7. Sve probleme Maja i svi mi
    rešćemo učlanjenjem u
    Srpsku Nacističku Stranku!
    amin!

  8. Iskreno se nadam da u slučaju cenjene novinarke nećemo svedočiti medijskom rađanju „novog sarape“. Ne znam zbog čega,ali sve mi miriše na tako nešto…

  9. Kakvo arogantno ponšanje Ane Brnabić i Olivere Zekić prema Maji Pavlović, koja se opredelila na štrajk glađu jer joj više ništa nije ostalo u borbi protiv ovakvog sistema, koji guši slobodu govora smišljenim ekonomskim iscrpljivanjem lokalnih medija koji nisu pod režimskom kontrolom. Kao to su odluke „nezavisnog“ sudstva i Vlada nema ništa s tim. Kao da ne znamo da je sudstvo pod velikim uticajem ove vlasti, koja samo gleda na koje sve načine može dalje da produbi jednoumlje u društvu.

  10. Vlada ne utice na sud? Ok, kako je onda sin Zeljka Mitrovica na slobodi?
    Vladavina prava?
    Ne moze da uitice na ubrzanje postupka???
    Moj otac, dobio otkaz na bolovanju, 15 godina traje proces, sad ima 70 godina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.