Brži završetak prolećnog čišćenja Užica, jedan od prioriteta gradske vlasti 1Foto: Grad Užice

Aktuelni infrastrukturni radovi, čišćenje grada, određivanje prioriteta i poštovanje rokova bili su neke su od tema sastanka gradonačelnice Užica i njenih saradnika sa direktorima javnih preduzeća.

Što brži završetak prolećnog čišćenja grada, pranja ulica i uređenje javnih površina, prioriteti su koji su navedeni na sastanku gradonačelnice Užica i direktora javnih preduzeća.

Osim toga, kako se navodi u izveštaju sa ovog sastanka, neki od prioriteta biće i saniranje udarnih rupa na gradskim ulicama, ali i „brža reakcija nadležnih na sugestije sugrađana“.

Na tom sastanku, gradonačelnica Užica, Jelena Raković Radivojević, pozvala je sve direktore da u javnim preduzećima naprave bolju organizaciju, kako bi se „kvalitetno i na vreme realizovale planirane aktivnosti“.

Podsetimo, prolećno pranje ulica počelo je sredinom marta, a kako je tadašnji direktor užičkog „Bioktoša“ rekao za Danas, trebalo bi da traje 38 do 40 radnih dana. Sudeći po tome, ovo su dani kada bi trebalo da bude završeno.

Inače, na sajtu Grada Užica, svakodnevno se objavljuje dnevni plan pranja ulica, a građani, takođe svakodnevno apeluju da se taj posao ubrza.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari