"Budi srećan što danas nisam bio na galeriji": Simo Spasić pretio poslaniku Srđanu Milivojeviću 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Nakon obraćanja u Skupštini Srbije u petak, poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević dobio je pretnje od osuđenog silovatelja i specijalnog gosta na balkonu parlamenta Sime Spasića, objavio je danas portal nova.rs.

Milivojević je objavio poruku koju mu je Spasić poslao u 14:59 u kojoj mu je poručio da vređa Srbe sa Kosova.

„Vređaš Srbe sa KiM. Da je tebi dete, brat ubijeni od strane UČK, da li bi takav bio. Zašto si ubio Đinđića? Ko je organizovao, a ko uzeo pare od otmice Miroslava Miškovića kod hotela Hajat? Đinđić za to hteo tebe uhapsi“, napisao  je Spasić.

Potom je Spasić uputio pretnju Milivojeviću: „Budi srećan što danas nisam bio na galeriji, jer bi te našao u WC i izbušio bih te i po..ao po tikvi“.

U izjavi za Novu, Milivojević je rekao da pretpostavlja da je njegov govor u Skupštini bio povod za takve pretnje.

„Ne vidim ni jedan povod da mi Vučićevi gosti u narodnoj Skupštini koje je lično predsednik Srpske napredne stranke (SNS) odabrao, upućuju ovakve prostačke pretnje, sem ako nisu dobili takve instrukcije od svojih poslodavca. Još sramotnije je da Predsednik Narodne skupštine nije dozvoli da ukažem na pretnje osuđenog silovatelja“, naglasio je on.

Prema mišljenju Milivojevića, jasna je namera SNS da takve slike Skupstine pošalje ne samo medu građane Srbije već i u svet.

„Nemam nameru da se bavim megafonom SNS, jer baterije su se istrošile ne samo njemu već i stranci koja ga je unesrećila“, poručio je Milivojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari