Bumbaširević da reaguje na slučaj Siniše Malog

Grupa profesora i istraživača predala zahteve Rektoratu Univerziteta u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Kakav „doktorant“ takav i Beograd, od kada su na vlasti lazni doktor Mali i gradski menadzer Vesic ( cega li je on doktor, verovatno za obmane i lazi ) . Takodje da se MEGATREND doktori preispitaju kau u slucaju doktora Stefanovica poznatijeg po nadimku „slina“, inace na funkciji „prvog pendreka“ policije, zatim doktorat Martinovica, doktorat Tabakovicke, doktorat Nikolica, doktorati svi napredni „doktorati“a posebno doktorati u lopovluku koji su do te mere usavrsili da im treba dodeliti pocasne doktorate u lopovluku tu su stvarno neprevazidjeni.

    1. Gle, gle opet se iznervirali i zapenili ovi botovi Laznog cara Vucica – malog.

  2. Gospodn Teodorović je svakako stranačji obojen i to mu niko ne sme osporiti, ali koristiti tu poziciju za napad na autonomiju univerziteta je licemeran potez. Ako si političar budi pilitičar i ne mešsj se u rad organa univerziteta, ako si profesor ne nastupaj sa pozicije političara. Doći će dan kada će se neko zsinteresovsti i za Vsše stručno obrazovanje.

    1. @Dragan Šabac Verujte, g. Teodorović ima pravu, a ne lažnu diplomu. Proverite gde god hoćete, slobodno, ne radi se o strančarenju nego o ozbiljno iznetim činjenicama. Vi stranački razmišljate.

  3. Šta ima,da se kaže?Još 1923 g. Miloš Crnjanski je naveo razlog ponašanja dela srpskog naroda,njegovu psihologiju,način rada i života i način,kako oni dolaze na vlast.Brdski je to svet,čudan i lenj.Ni žandarmi nisu mogli da ih nateraju da isčiste jarkove.Ovi ljudi su brdski,strani i glupi,na ovoj zemlji,pa ceo dan očajno skupljeni,uzbunjeni svaki dan mržnjom okoline,propadaju,a sa njima i plodna ,rodna zemlja.

  4. U Srbiji je sve moguce pa da i Predsednik drzave postaneTomislav Nikolic koji nije mogao da se seti koji odsek na fakultetu je zavrsio i koje je predmete polagao.Sumnjam da je navedeni mogao da se seti i u kom gradu se nalazio taj fakultet.Da se to desilo u nekoj pravnoj drzavi i kao sto se to radi u zemljama kojima je do prava i zakona gospodin je trebao da po hitnom postupku da bude smenjen sa funkcije Predsednika, posto njemu nije padalo na pamet kada se sve oko diplome pojavilo u javnosti da podnese ostavku.Coveku je bilo stalo do te funkcije zato je sedeo na stiroporu strajkovao gladju samo ne znam sta je tada drzao u ruci jer jos uvek nije simao diplomu fakulteta.Takvih kao on ima jos a sto se tice doktorata kupovali su ih iz svih stranaka ali najvise iz SNS-a.A sto se tice Malog dovoljno sam ga slusao da sam mogao da zakljucim da nije bas dovoljno bistar da bi na pravi nacin odradio svoj doktorat.

  5. Možda bi trebalo organizovati javnu licitaciju (ko da više) za dobijanje doktorskih diploma, a dobijeni novac upotrebiti za razvoj nauke.

  6. Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta je osporila Megatrend doktorat direktorice Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu koji je uz to i plagijat. Svi ćute, jer je direktorica zaposlila ćerku pokrajinskog sekretara za nauku.

  7. Opušteno. U Kragujevcu ne morate ni da završite osnovne studije da bi dobili doktorat. Sve je moguće da Univerzitetu Arsenijević i sin.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.