CarGo Batler i Telenor svakog petka u decembru poklanjaju 50 odsto popusta na restorane 1Foto: CarGo Batler

Korisnici Telenor mreže u okviru akcije Plavi petak moći će da osvoje 50 odsto popusta na dostavi hrane CarGo Batler u okviru CarGo aplikacije.

Svi korisnici Telenora koji “ogrebu” naznačeno mesto u okviru dobro poznate akcije Plavi petak, dobiće popust od čak 50 odsto na promo restorane. CarGo Batler je ovog petka za dobitnike obezbedio promo kodove za narudžbine iz nekih od najboljih restorana u Beogradu – W Sushi, Supreme steak, Brt burger, Skara i Tamam kebab. Sledećeg petka, CarGo Batler širi listu restorana u čijim popustima će moći da uživaju Telenor korisnici.

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić rekao je da su praznici za igru i darivanje, a kraj nedelje za odmaranje i uživanje.

„Odlučili smo da svaki petak do kraja godine bude posebno začinjen popustima. Sa sigurnošću mogu da kažem da će svi potencijalni dobitnici biti jako zadovoljni nagradama. Očekujte nove restorane i mnogobrojna iznenađenja. Svim korisnicima želim mnogo sreće“, izjavio je Guberinić.

Zajednička akcija ove dve kompanije trajaće čitav decembar. Domaća aplikacija CarGo Batler, pored ove akcije, trenutno nudi i besplatnu dostavu.

Batler usluga trenutno je dostupna u širem centru Beograda i većem delu Novog Beograda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari