Ceca Bojković i Anita Mančić uz aktiviste na Šodrošu: Glumice poslale jaku poruku policiji i građanima (VIDEO) 1Foto: Foto: A. Latas; Marko Marković; Medija centar Beograd

Rano jutros na obalu Dunava, na Kameničku adu u Novom Sadu, stigle su mašine Milenium tima, a kako javlja naš reporter sa lica mesta, radnici su počeli da krče taj deo šume. Mašina radi tako što „uranja u zemlju i čisti sve pred sobom“. To je bio razlog da se okupljenima obrati naša glumica Ceca Bojković.

Jedan aktivista je pustio glumicu na spikerfon telefona koja se obratila kordonu policije.

„Dragi ljudi, znam da ste plaćeni i da je ovo vaš posao, ali nemojte da se sukobljavate sa ovim ljudima. Da razumete, a znam i da mnogi od vas razumeju, odrecite se toga da se sukobljavate i tučete. Bolje stanite na njihovu stranu“, rekla je naša poznata glumica.

Pre toga je na lice mesta, kako javlja naš reporter, stigao poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta sa Borom Novakovićem iz Narodne stranke.

Policijski kordon je formiran na obali Kameničke ade i ne daju im da prođu. Radovi traju i dalje, ali su udaljeni oko 200 metara od mesta gde se oni nalaze.

Podršku aktivistima poslala je i glumica Anita Mančić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari