Čedomir Jovanović izašao iz bolnice, kaže da ga je bolest „razbila“

Ostavite komentar


  1. Hvala Bogu, izlecili ste se Jovanovicu. Vasa ispovest je odista potresna. A sada imate da se suocite sa vasih 0,3% glasova na proteklim izborima , sto je u mnogome manje od broja potpisa koji vam je bio neophodan da biste pijavili vasu partiju za ucesce na izborima. Vi i vasa partija vise ne postojite na tzv politickoj sceni Srbije. Nemate vise poslanicki imunitet ni pravo na cetiri pripadnika obezbedjenja i vozicete se svojim privatnim automobilom. Na ishrani cete naravno kod supruge. Eto takav je zivot, koga ste , Bogu hvala, zahvaljujici strucnoj bolnickoj nezi, zasluzili. Sa srecom.

  2. Bolest ume da „razbije“ organizam, ali ozdravicete vi. Medjutim vas su definitivno razbili gradjani Srbije koji vamn nisu dali vise od nula koma nesto glasova ! Manje od clanova vase stranke i porodice, zajedno !

  3. Sad ceš da se oporaviš na Pinku i Hepiju!
    A možda te prvorodjeni pozove u vladu!

  4. Srećan povratak porodici i svim ljudima dobre volje, koji u tebi vide svetionik na kraju ovog moralnog posrnuća. Ovo još jedno u nizu životnih iskušenja kroz koje si prošao, uveren sam da su te učinila još čvršćim u opredeljenju tolerancije i potrebe za istrajavanjem u prosvetljenju i onih koji nisu sa nama. Srbski narod nije zao, trpeljiv je ali i odlučan kada strpljenje prelije čašu a do tada će i zabludeli progledati. Uostalom, nada umire poslednja i vredi zbog toga ne odustati nikada.

  5. Cedo, .,. a da nisi to navukao na onoj proslavi vuciceve ‘Pobede’ u centrali SNSa?
    Morao bi manje da se muvas po takvim mestima, svi znamo da su neoradikali jako zarazni, a ti se, vidimo, mnogo brines i za familiju i za Narod?

  6. E baš me zabole uvo za Čedu Jovanovića, njegovu bolest i izlazak iz bolnice. Ko pita za nas obične građane koji nemamo specijalni tretman u bolnici kao on?

  7. Zar nikome nije čudno da se svi mogući naši političari koji se, kako saznajemo, razbole od Korone ozdrave kao da je lakša kijavica a doktori i med.sestre skoro pa masovno umiru.
    Izgleda da naši političari imaju poseban imunitet, skupštinski, koji ih štiti i od Korone.
    Što se tiče Čedomira, još jednog uspešnog čoveka bez radnog iskustva, nije ta njegova Korona ništa što neće izlečiti direktorsko mesto u nekoj vladinoj agenciji, a ni ministarstvo nije daleko. Sve zavisi od iskorišćene količine lubrikanata.

  8. A posle je Cedomir Jovanovic „razbio“ jednog doktora (kako prenose neke druge novine), i to teniskim reketom. Znaci, dobro je Cedomir, oporavio se.

  9. Sta mislite koliko mu se platilo za ovu pozoriste ? I njemu i svim ,,javnim,, licnostima koji su ,,bolovali,, Pa narod ne bi vise verovao u ovu kvazidemiju da nema po nekog javnog !

    1. Za pare sve. Ko je imao ozbiljnu koronu zna kako je malaksalo telo te nema sanse da se bije sa nekim…

  10. DA razbio je teniskim reketom vlasnika klinke .
    Klasicna primerak liberala i demokrate .Sva bahatost je dozvoljena . Ali razume se jer je on primer kako covek treba da se ponasa . Zato ga i objavljujete redovno a ne nekog drugog boljeg i postenijeg . Ne treba nam on ijako vec godinama uz vasu pomoc nema ni 1% na izborima .

  11. Ovoga puta Č.Jovanović uopšte nije slagao, razbio ga covid, i posledice su uverljive: upravo se može pročitati vest da je pretukao čoveka teniskim reketom!

  12. Porazavajuce je da i 0.3% vidi Čedu kao neki svetionik kako je napisao jedan covek u ovim komentarima. I poražavajuće je da svi misle da je to mali procenat a sobzirom o kome pricamo ipak je i to veliki procenat.

  13. Bolest ga razbila, izbori ga pocepali, jedina dobra vest (za državice iz okruženja) je to da ga još uvek grize savest, i da će moći i dalje, da se u ime svih Srba,“posipa brašnom po glavi „. Nije za džaba svoje „prvoboračke“ zasluge kapitalizovao u mlinovima. Radio je ispod žita da bi drugi za njega mleli brašno. Doduše ponekad, za novine i TV, i on melje, u prazno. U njemu sada tinja nada, da će to što je na izborima pocepan Vučić da zakrpi. U sveopštoj bedi, Vučićevo poverenje i Čedi.

  14. ajde Cedo oduvek si bio mrsav , samo si se vratio na pravu kilazu, znamo te jos od onomad

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.