Ciljaju ministra Kneževića

Hapšenja u Zrenjaninu zbog fabrike vode

Ostavite komentar


  1. Kostres trazi kolektivne ostavke. Kolektivno ih sve uhapsiti i pretresti imovinu od vrtica do prandede.

    1. To da nam treba voda znamo i bez ligasa. Trebala nam je i dok su oni bili na vlasti. Inače do čiste vode ćemo doći ali do poštenih političara ne verujem.
      Ja bih za slucajeve korupcije proglasio nadležnim sud u Kini.

  2. Da li ima i jedan „posao“ u ovom Vučićevom „zlatnom dobu“ da se on i njegovi sns gremlini nisu „omrsili“ o narodnu muku.

    1. Čekamo mi Zakon o poreklu imovine,za to živim da vidimo šta su sve pokrali socijalisti za vreme njihove vladaveine.Ovaj I.D.će avanzovati,posle pritvora evo njemu dobra penzija…A gradonačelnik koji je radio kao portir,a sada je dip.ecc.šta je on svetac….

      1. Zasto ste obrisali moj komentar. CENZURA? Ne pišem pod svojim imenom zato sto se plasim progona ligasa , demokrata i td. Nisu oni ništa bolji od sadasnjih.

  3. Bice sad slicnih hapsenja gomila… i sve tako do aprilskih izbora a onda sledi pustanje i ostalo sto ide uz to.

  4. Hoce li se MUP , zahvaliti Radio Beogradu 2, i emisiji Cekajuci vetar,koja je neumorno ukazivala, na mutna desavanja…?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.