Članovi akademske zajednice predali zahtev za ostavke rukovodstva RTS

Ostavite komentar


  1. Hvala gospodo intelektualci sto ste se oglasili! Direktor RTSa idiotski se ponasa prema gradjanima koji ga finansiraju jer ne objavljuje pravu istinu o stanju u drzavi i drustvu… Zastupa samo lazove , kriminalce i vucibatine na vlasti.

  2. Tacno je da svugde u svetu drzavna televizija navija za trenutnu vlast. Ali primera radi, kada se na BBC-u desilo da Toni Bler , Dejvid Kameron ili bilo koji drugi britanski premijer gostuje celih 20 minuta u udarnom terminu, kakav je bio slucaj sa Vucicem. Kao ni da se u celosti prenose izjave prorezimskih kvazi-organizacija kao sto je „Patku daj tati“ I slicnih bizarnih pojava. Da ne pominjem da tamo opozicija uvek ima pristup i mogucnost da odgovori na sve optuzbe.Za sve te i slicne propuste odgovorno je aktuelno rukovodstvo.

  3. Ne razumem. Sta ste se ostrvili na RTS? Sve zlo ovoga sveta, sav smrad i barustina, sav primitivizam, prostakluk i bahatost dolazi od Pinka, kojeg, nazalost, gleda ubedljiva vecina naseg polupismenog naroda i bezrezervno mu veruje.

    1. Pa eto slucajno oni sto ne gledaju Pink ni u ludilu, hteli bi na RTRS-u da imaju sve informacije i da svi budu ravnopravno zastupljeni. Mislim i na poziciju i opoziciju.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 9

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.