Jugoslav Ćosić: Premijerka kao da nema TV

Ana Brnabić potvrdila da zakoni nisu jednaki za sve, tvrde u United Grupi

Ostavite komentar


    1. Jedina razlika je u broju kanala, što se tiče nadzora i rts i pink imaju istog gazdu koji kroji uređivačku politiku.

    2. Dokle mlatite. Na šta liči N1. Svako duva u svoj ćup. Izbori nek pokažu ko je zašta. Hvala gosn Ćosiću da bi se pre obesio nego da ovo objavi.

  1. Jaojjjj kako ste mi vi jadni tako ravnomerno samo vas napadaju jujuju…. sano ste zaboravili da ste vi deo najvećeg kablovskog operatera na teritoriji ex YU državica taj vaš direktorčić ne bi trebao toliko da kuka i pre svega da maže oči javnosti o nekakvom “ stranom inveszitoru “ kada se zna da ste vlasništvo , kao grupa , izvesnog Dragana Šolaka i preko raznih drugih između ostalog i tođenog brata Dragana Đilasa i Đilasa !
    Utoliko je tačan opis Gđe Brnabić o vašem statusu kao pristrasnom glasilu prema opoziciji. I kao takvi nemate moralno pravo da pokazujete prstom na nikoga !

      1. Zar je moguće da Jugislsv ovoliko obmanjuje javnost sve je tačno rekla Ana politika stranka ste sad pred izbore ukucate program N1 našli ste kad jeftino zlonamerno svima jasno odvalili cenu ko da prikazuje te ko zna šta zamisli gospodine kad bi svako tražio po kanalu 0.4e eura ko bi to moglo da plati koji operater i dal bi bilo kablovske TV opasuljite se malo lova vam je u glavi zamislite kad bi mi operateri tako krenuli ko bi imo mobilni a vi ste našli Čaku da dođete do para niko lud da to plati tako da će vas gledati samo vaši preko SBB to je nevidjena sramota dal vi plaćate koliko kanala ima operater SBB npr 200 kanala puta 0.4 eura puta 365 dana i puta br pretplatnika sto hiljada koliko je to miliona eura presaberite se i ne kažite nas vise

  2. Od jutros sa interneta Telekoma i Supernove ne moze da se pristupi sajtu N1 ! Pitam se da li je „tehnicki problem“ ili sta ?

  3. Moram priznati, malo sam pakostan, uživam u mukama Jugoslava Ćosića iako sam na strani N1, kao jedinog medija uz „Danas“ koji govori istinu. Zašto uživam? Uživam zato što mi se čovek smučio u kada se obrušio bez milosti na generala Jova Kapičića koji je tada imao 92. godine, a reč ne sme da kaže Nemanji Kusturici i sličnim siledžijama. Samo se smeška i podilazi. Ima boga, kažu Srbi! „Danasu“ i „N1“ sve najbolje.

  4. Svi pitaše kako ste uveli ovo i ono i tako to,naopako?Ona dobije potrebu jednom mesečno da nešto reče,manje važno.nevažno,okruglo na ćoše,organizovano u organizaciji,stim u vezi o tome.

  5. I dalje ne radi sajt N1. Može li Danas da napiše nešto o tome? #DaSeVidiN1 i #DaSeVidiSajtN1

  6. Što N1 ne ponudi besplatno svoj kanal N1? Isto tako što Junajted grupa uz N1 ne nudi i Sport klub,već samo N1?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.