Crvena farba boje krvi u znak protesta zbog promocije Šešeljeve knjige u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Osudjen je al za nepostovanje suda, a ti sto su prosuli farbu lepo po 100 sati drustveno korisnog rada da ociste to.

    1. A, jel’ i Aca Srbin bio na promociji?
      – Ne!
      – Šteta!
      – A, što?
      – Prevazišao učitelja.

  2. Da je Srbija sa Vojvodinom normalna drzava, ne bi trebala fizicki i psihicki deformisanom ratnom zlocincu Seselju dozvoliti pristup na javnim mestima. Izrazavanje i ponasanje ovoga sa stomacinom (koju je dobio pisuci romane od hiljadu stranica tokom lezanja u Hagu -a koje niko ne cita) je u skladu sa politikom njegovog ucenika AV, koji upropastise ovu zemlju.

    1. A gde se u vašem pisanju nalazi demokratsko pravo svakog da izrazi svoje mišljenje pa i Šešelja ???
      Ili su demokrate samo oni koji dele vaše mišljenje.
      Što se tiče vaše kvalifikacije da je Šešelj ratni zločinac zo ne odgovara istini , niti je ubija niti je osuđen za zo zaśta ga vi optužujete već su ga osudili za nepoštovanje suda !
      A vi ste cenjeni gospodine samo neko ko istinski mrzi istinu , ali to je samo vaš problem !

      1. A Vi ste sa hrane pali…Vas older ocigledno zna kako se to radi u krimi svetu..Niko od njih nije isprljao ruke tudjom krvlju..Postoje oni sa manje mozga koji se zovu ili izvrsitelji ili placenici..Obicno posla ih pojede mrak..uglavnom bez svedoka. Tako da Vas glider kao I vecina u ovoj silovanoj zemlji je tu gde jeste zahvaljujuci vama koji ih podrzavate…Koliko sad placaju da vas strpaju u autobuse podrske..I koliko dobijate za glas na izborima..

  3. Duhovni otac mora da pokaze da je jos uvek onaj isti koji je bio kad je nekad davao lekcije sinu. Danas ga je politicki sin prevazisao, delom ne recju. Zbog takvih Srbija ide punom brzinom u nedodjiju.Ne odobravam stav Canka ali se kao covek nikad nebih radovao tudjoj smrti.

  4. Seselj ima prava da misli sta hoce, kao i da slobodno promovise svoje knjige i ideje. Isto vazi i za sve ostale gradjane Republike Srbije. Jedni mogu da osporavaju njegove knjige, drugi ce ih sasvim sigurno odobravati. Ne razumem paniku i „frku“ ovih „vojvodjana“ oko promocije knjige sto je cisto privatna stvar. Zasto su dolazili? Da sprece nekoga da misli onako kako misli ili, da mu zabrane da govori? Pa onda su oni u vecem procepu od Seselja.

  5. Ne može se u medije kao kod Miloševića … Koliko god se „skandal majstor“ trudio (trudili) da skandalima privuku pažnju ovo je ipak neko drugo vreme gde su taj medijski prostor i odgovarajuću (ogromnu) medijsku pažnju preuzeli NEKI DRUGI …

  6. Da li je ovo pumpanje rejtinga frakcije DS, posle „principijelnog glasanja“ Čomićke u izvedbi velikog vojvode? Ne znam, ali, što kaže baba u onoj reklami „Liči“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.