Ćulibrk: Vučiću smeta što nezavisni mediji ne kleče pred njim

Na konferenciji o sastavu nove vade predsednik Srbije se bavio medijima napadajući Danas i hvaleći Informer

Ostavite komentar


  1. Poručila bih Vučiću da je tih „500“ koji čitaju „Danas“ intelektualno mnogo jače nego onih 75000 koji čitaju „Informer“ i da treba zlatom da ih plati da ne odu iz zemlje. A on nas tera po svaku cenu, naziva „lažnom elitom“. Šta će Srbiji obrazovani, kojima ovaj bolesnik ne može da briše patos?

  2. Bolje bi mu bilo da nude fin prema Danas-u jer jednog dana u skorijoj buducnosti to ce biti jedine novine koje ce ga pitati za bilo kakvo misljenje

  3. Ti nezavisni mediji su svakako zavisni od opozicionih „lidera“ tako da…

      1. Sta nije tacno sto je napisla? Koliko su Pink, Informer zavisni od vlasti toliko su Danas, N1 zavisni od dela opozicije finansirane od strane tajkuna i donacija spolja. Da se ne lazemo.

  4. „Njegov ocito omiljeni“!! Veoma me zanima po cemu je Culibrk zkljucio da je Informr omiljeni list Predsednika.

    1. DA LI STE SLUSALI KOJIM INTELEKTUALNIM I UMNIM RECNIKOM SE IZRAZAVA VUCICEVIC BRANECI PREDSEDNIKA?
      Slican se slicnom. raduje.
      SVE CESTITKE DNEVNIM NOVINAMA ,UREDNIKU,KOLUMNISTIMA( uzivam mentalno citajuci) I CASNIM PROFESIONALNIM NOVINARIMA

  5. Opozicioni mediji brutalno napadaju aktuelnog predsednika iz dana u dan. To je necuveno. A, ne secam se da je iko smeo da bilo sta lose kaze o Tadicu ili Djilasu, dok su bili na vlasti.

    1. Zovite nas kako hocete,.
      Mi smo oni koji ne pristajemo i necemo da USVAJAMO VASE „VREDNOST“,
      ponasanje ,i posebno recnik

    2. Postoji jedna pravilnost. Ko je za AV taj je nepismen. Nepismen u najširem smislu (od poznavanja gramatike do poznavanja prilika u kome živi ovo ulubljeno i zarozano društvo). Inspirisala me Rada. Hvala.

  6. Sloboda i nepristasnost medija su nesto sto nikada nece biti transparentno i jasno, jer reci nisu dela, a seku kao mac.

      1. Šta je rečeno što nije tačno? Zar je tabu da se pomene ko je vlasnik odrededjenih medija, ili da li je to sloboda govora za koju se navodno zalaže opozicija?!

  7. Baš me živo zanima po čemu je gospodin Milan Ćulibrk zključio da je Informer omiljeni list Aleksandar Vučić, on je samo iuneo istinu i ništa više.

  8. Objektivnost objavljivanja vesti bi trebala da bude pravi cilj svih medija pogotovo kad se radi o interesima Srbije i srpskog naroda

  9. Kao novinari, intelektualci morate da promenite stil pisanja. Argumentovano dobronamerno novinarstvo gde ce jaka rec polako zaustaviti vrzino kolo nizerazrednog svadjanja preko razlicitih novina po sistemu ovi su nasi a ovi su protiv nas. Vratite se ako jos imate snage istrazivackom novinarstvu. Ako onda povecate tiraz, verujem da hocete, onda ste na pravom putu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.