Cvijić: FBI sarađivao sa Europolom, Vučićevo samoprijavljivanje – smejurija

Ostavite komentar


  1. Narode, možda konačno saznamo ko je Vulinova tetka, a od Vučića ko ga je u stvari prisluškivao, ili i ovaj put nećemo…

  2. Belivuka su za svoje potrebe koristili AVAV . Donator za razno razne potrebe pa i tetkin stan a zauzvrat su zatvarali oči i štitili ga. No zaigrala mečka.

  3. Srbija kao vecina zemalja u svetu naravno da treba da saradjuje sa FBI i sa sluzbama drugih zemalja u cilju borbe protiv kriminala.

  4. Cekaj Cvijovicu zar se ti nisi sam hvalio kako iza tebe stoje razne sluzbe za koje si radio i radis
    sad si dobio zadatak da unistis Srbiju bruko i sramoto naseg naroda

  5. O, narode moj, zar ima ovakvih praznih glava kojima je toliko lako manipulisati, i koji padaju na optužbe Belivuka, da bi ih opozicija koristila u predizbornoj kampanji ne bi li srušila vlast. Pa zar sami ne vidiete šta se događa? Ili treba jedan Cvijić da vam soli pamet?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.