„Da je Novica Antić špijun, zbog toga bi bio uhapšen“: Porodica negira navode portala Politiko

Ostavite komentar


  1. Ljudi, da nije neka greška? Možda su oni mislili na Vulina kad su govorili o ruskom agentu? Ovakav „sreski špijun“ ima samo u Sumnjivom licu i u „nazadnom režimu“!

  2. Kada je pisao o navodnoj krađi na izborima Politiko je bio dobar, a sada…

  3. Antić „nekom“ smeta zbog političkih aktivnosti u zemlji, i „neko“ je dao nalog da se „onemogući“. Taj „neko“, zajedno sa CIA-om, MI 6, SDB-om,
    pa čak i sa KGB-om, ne može sudski dokazati njegovu delatnost kao „agenta uticaja“, pa će gradjani Srbije morati plaćati njemu odštetu zbog zatvaranja. A njegovo zatvaranje treba da prepadne sve koji bi da nešto javno kažu protiv tog „nekog“ zbog izbora.

  4. Prvo nije on oficir, on je podoficir, drugo normalno je da ovi iz EU nisu znali da je agent ObSl FSB, nece valda napisati na ledjima da je agent, trece brat mu nije bio na KiM 1999.g i nemojte da objavljujete tekstove pune neistina, uostalom taj „Politiko“ je iz EU.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.