Da li će Srbiju rusko oružje koštati američkih sankcija?

Ostavite komentar


  1. Odlican clanak i realna analiza no nasi politicari nisu dorasli aktualnoo politickom trenutku i realnosti da mi nismo u mogucnosti da se odbranimo da nam rusi poklone svo savremeno naoruzanje prema tome ratne opcije treba odbaciti i odbranu zasnivati na realnoj politici i diplomaciji koja ima sanse da nas odbrani.

  2. Dokle god AV poslušno maše repićem i šeni biće mu dozvoljeno da, uz stalno šutiranje, kupuje delove vojnog otpada iz Rusije i sl. Naravno, sva ta razbacivanja državnog novca platiće narod. A posle? Posle se zna, šutnuće ga u zapećak (da li će da robija kao njegovi mentori ili će završiti u mišijoj rupi, nebitno je) a mi će mo živeti još teže i još više biti poniženi.

  3. Priznajem: imao sam simpatije za ovog čoveka i u vreme kada je bio šef diplomatije,a i kasnije u UN,pa i kada je sa svojom sgrankom počeo da se bavi unutrašnjom politikom. I u tim momentima sam mu bio naklonjen,iako me je duboko pritiskivalo da je u vreme njegove diplomatije pitanje KiM izvučeno iz UN i dato na tacni EU,ili kada je postavljeno pitanje Medjunarodnoim sudu u vezi sa proglašenjem nezavisnosti KiM(ko ga je,ili ko ih je bio po ušima dfa to čine,ili čini).Uprkos tome, mislio sam i dalje: ovaj čovek je patriota,voli Srbiju,nije mu bitna vlast,valja imati takve. I šta se dogadja: pa on čovek živi u SAD, „lansira“ afere u vezi sa održavanjem referenduma u zemlji, izborima,predvidja kao vidovita Vanga ,od toga se ništa nije ostvarilo, i jedini zaključak he – ovaj čovek isključivo voli vlast.Neću o parama iz Katara ili nekig drugih država koje pominje vlast,ali kao običnoj osobi koji prati politiku – zbog svega nabrojanog, Vuk više nije u mojom očima ono što je bio.I ovaj tekst je na tragu tih njegovih „proočabstava“ .Uzgred, neka svedočenja njegovih dojučerašnjih saradnika i i članova Narodne sranke su poražavajuća.Bacimo od toga,naprimer, 60 odsto,ali i onih 40 procemnata u velikoj meri otkrivaju pravi lik i namere Vuka Jeremića.Hvala na prosoru

    1. „Dragiša“ nadam se da ti ne daju pokvaren sendvič, boleće te stomak. Možda i glava? I zub boli kada je šupalj.

      1. Stvarno te žalim ,Petre ,uništiće te mržnja, već te razara,to je očigledno iz reči koje prenosiš na ovaj portal..I umesto da osporiš,demantuješ,ili negiraš moje ocene o gospodinu Jeremiću, ti si požurio za uobičajenom mantrom o nekakvom sendviću.To ti očigledno jedino ostaje kada nemaš ni argument,ali ni intelektualnu jačinu da debatuješ na pravi način. Pozdrav za tebe.

  4. Od dva zla uvek se bira ono manje, mogu da nam opet razruše našu lepu zemlju kao 1999. Manje bolno je da mi imamo Ruski pancir i Kineski fk 3 pa neka dođu ako vole a sankcije smo već imali ništa neobično, preživećemo ali ćemo se odbraniti !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.