Da li je akademiji mesto u Ustavu

Sukobi oko obuke sudija i tužilaca se preneli i na raspravu o izmenama najvišeg pravnog akta

Ostavite komentar

  1. kada PA primi 500 hiljada dolara bespovratne pomoći za projekat jačanja (svojih) kapaciteta od USAID (period je 2015-2017) koji podrazumeva, između ostalog lepši prostor za rad i mogućnost ~simulacije suđenja~, pri čemu se od zvaničnika koji pomažu projekat smatra da je postojanje te institucije za sprovođenje reformi u pravosuđu ~centralno~, u državi u kojoj institucionalni okvir za borbu protiv korupcije čine i savet i agencija i poverenik i zaštitnik i pištač i dr., a Zakona za sprečavanje korupcije NEMA, kako se uloga i uticaj takve institucije može tumačiti?

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

3. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.