Dačić: Deca, učenici, studenti, građani na lečenju u inostranstvu prioritet za evakuaciju

Ostavite komentar


  1. Nije vreme za zlurado mudrovanje i izjavljivanje ljubavi bilo kome nego na posao i dopremite 40 Srba iz Moskve koji su vec danima zadrzani na aerodromu a juce Vam je doletelo 90 studenata i to Aeroflotom a ne Air Serbijom. Dakle, mogli su da budu pridodati da ste radili svoj posao!

  2. Cekaj malo, da nisu to oni sto po Evropi vataju zjala i koji se ne skidaju sa ‘skajpa’, masovno pobegli od diktature jel’i, osovine Vucic-Dacic na sta je tu skoro ukazivao akademik Teodo….kako li se zove

  3. Na Kubi se trenutno nalazi 35 naših državljana. Kuba za dva dana zatvara granice i prestaje avionski saobraćaj. Trebali su da se vrate letom Aeroflota preko Moskve, ali ne žele da ih prime u avion bez garancija da će im naša država obezbediti prevoz za Srbiju. Na Kubu su otputovali 6. marta, mnogo pre uvođenja vanrednog stanja i 5 dana pre preporuke da možemo da idemo u šoping i Milano.

  4. A postoje li negde brojevi telefona na koje se mogu javiti naši državljani u inostranstvu da bi bili stavljeni na listu za evakuaciju? To je jedina krucijalna informacija, i baš to je izostavljeno.

  5. Mrska Evropa odn zemlje Evropske Unije (EU) sve gradjane, cije drzave nisu
    clanice Unije, tera van svog dvorista i spusta tkz Sengensku rampu. Daca-koferce moze da prica sta hoce ali nijedan mu ne bi dosao, ako ne mora odn ako mu nije dat rok da napusti zonu Sengena.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.