Dan vijetnamske kuhinje u Beogradskom Marketu 3. avgusta 1

U subotu, 3. avgusta, sa početkom u 18h u Beogradskom Marketu organizuju se, po peti put ove godine, dani ineternacionalnih kuhinja.

Ove subote svi posetioci će imati priliku da probaju neka od najprepoznatljivijih i najukusnijih jela Vijetnama, navode organizatori.

Vijetnamske letnje rolnice, vijetnamski roštilj i dugo kuvana tradicionalna vijetnamska supa glavni su kulinarski specijaliteti koje će gosti Beogradskog Marketa moći da probaju kako bi okusili autentična jela iz ove zanimljive istočne zemlje.

Celokupna filozofija Vijetnama utkana je u svaki segment kulture ove zemlje, tako i u kulinarstvo i hranu, koja je pre svega pažljivo osmišljena, harmonično iskombinovana i vrlo ukusna. Vijetnamsku kuhinju, kao i narod, simbolišu pravila koja se odnose na stvaranje balansa, u kuhinji se to postiže predanim i istančanim kombinovanjem mirisa, ukusa i boje, ističe se u najavi ovog događaja.

Takođe, pored odlične hrane, posetioci će imati priliku da od 20h uživaju u muzici benda Prestige MG duo, koji će obojiti baštu Beogradskog Marketa jazz, soul i pop zvucima, dok će, oni raspoloženi za avanturu i putovanja moći da učestvuju u kratkom kvizu koji može da im donese popuste na aranžmane u Vijetnamu koje je pipremila ekipa nasmejanog plemena iz Jungle tribe-a.

Neobična hrana, odlična muzika, i prilika da dobijete popust na neko od putovanja u Vijetnam, da li vam treba još neki razlog da rezervišete ovu subotu za posetu dorćolskoj bašti Beogradskog Marketa?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari