Danas znatno hladnije, tokom večeri prestanak padavina 1

Danas osetno hladnije. U većini predela formiranje snežnog pokrivača visine do 10, u planinskim predelima i preko 15 centimetara.

Posle podne i uveče prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Jutarnja temperatura od -2 do 1, dnevna od 1 do 5 stepeni.

U Beogradu kiša i sneg ujutru, posle podne suvo. Najviša temperatura 2 stepena.

U nedelju umereno do potpuno oblačno suvo i hladno tokom dana uz kratkotrajno razvedravanje. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od -2 do 2, a najviša dnevna od 2 do 8 stepeni, javlja RTS.

Prvog dana naredne sedmice umereno do potpuno oblačno, u nižim predelima sa mešovitim padavinama, kišom i snegom, a u brdsko-planinskom području sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača.

Vetar slab i umeren, u košavskom području i planinskim predelima istočne Srbije povremeno i jak, jugoistočni i istočni. Najniža temperatura od 0 do 4, a najviša dnevna od 3 do 9 stepeni.

U utorak umereno do potpuno oblačno, u nižim predelima sa mešovitim padavinama, kišom i snegom, a u brdsko-planinskom području sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača.

Vetar slab i umeren, u košavskom području i planinskim predelima istočne Srbije povremeno i jak istočnih pravaca. Najniža temperatura od -1 do 3, a najviša dnevna od 2 do 6 stepeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari