Danica Vučenić: Istrebljenje profesionalnih medija počelo s dolaskom Vučića na vlast

Novinarka N1 za Danas

Ostavite komentar


  1. Eh sad, pa postoje i dalje profesionalni mediji valjda koliko ja znam. Bilo bi katastrofa da ih nema.

  2. TO je počelo 90-ih, i to je činjenica. Prošle su devedesete pa onda 2000-ih nastavljaju da rade isto. Danas je sve manje više izkristalisano.

  3. Prosto ne mogu da se složim sa izrečenim jer u Srbiji danas postoje mnogo profesionalnih medija.

  4. Odavno pratim rad Danice Vučenić. Ona je pre svega častan i pošten čovek, pa iz toga i proizilazi (podrazumeva se) to što se na profesionalan i častan način odnosi prema svojoj profesiji.
    Od takvih ljudi možemo mnogo naučiti, jer u razvojnom putu jednog ljudskog bića, počev od rođenja, ljudsko biće prvo treba kroz vaspitanje da nauči da bude *čovek* (osoba koja uvek radi samo za dobrobit, svoju i zajednice u kojoj živi), pa tek kasnije tako formiran *čovek* bira kojom profesiom će se baviti.
    U ovom slučaju imamo ČOVEKA novinara. Puno uspeha Vam želim Danice u daljem radu, i svako dobro, i na ličnom, i na profesionalnom planu.

  5. Nazivati nesto ‘srbijanskim’ je jako uvredljivo, i mislim da gospodja Vucenic to jako dobro zna. Neoliberalni deo srpskog drustva ne propusta priliku da na svaki nacin uvredi vecinski narod u ovoj zemlji, ali zaista je nikad ne propuste. To samo jos vise polarizuje drustvo, i udaljava ga od bilo kakve sanse da postsne pristojno i normalno…

  6. Novinar sam 40 god. Sada sam freelance I mnogo pamtim…. Zašto da usporim…jer ste mi dragi i ćitam vas..

  7. Sve si u pravu Danice osim…nije Srbijanski mediji nego Srpski mediji. Svako dobro ti želim u radu na N1

  8. Valjda bi nama čitaocima trebalo prepustiti ocenjivanje novinara i njihove „nezavisnosti“ Ovi što nas ubedjuju da su baš oni ti sve više padaju

  9. Da, N1 je prava profesionalna privatna tv koja izvestava od volje pokrovitelja.
    Lepo ste se uhlebili.Dokle god budete deklamovali sta vam napisu bicete pozeljni.Toliko o profesionalizmu.Bar ste se trudili da se opravdate.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.