Danijela Štajnfeld: Ne možeš da me tužiš, jer si me silovao 1Foto: Imdb; Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Glumica Danijela Štajnfeld reagovala je na društvenoj mreži Tviter nakon gostovanja Branislava Lečića u emisiji “Usijanje” na TV Kurir, u kojoj je poznati glumac rekao da ga je ona lažno optužila za silovanje i da je sve bila nameštaljka.

Lečić je, između ostalog, rekao da nije mogao da uradi ono za šta je optužen jer se tog dana, prema njegovim rečima, nije ni video sa Štajnfeld.

On tvrdi da se u vreme koje je ona navela nije mogao sresti sa njom jer je “igrao predstavu Nije smrt biciklo da ti ga ukradu”.

Dodao je da će se sud i organi pozabaviti glumičinom, kako je rekao, lažnom prijavom.

Danijela Štajnfeld je sinoć na svom Tviter profilu napisala: “Ne možeš da me tužiš jer znaš da ćeš da izgubiš. Jer si me silovao. Gomilu dokaza je tužilaštvo zanemarilo i diskreditovalo. Šta ti je trebalo sada da lažeš, valjda iz želje da Srbija čuje ceo snimak? Želja će ti se ostvariti.

Lečić je, inače, u “Usijanju” govorio i o audio snimku koji je Štajnfeld objavila, a u kom se čuje njihova konverzacija i pitanje “znaš li ti ko sam ja”, tvrdeći da je “nije ni pipnuo”.

– Naravno da su ljudi mogli da poveruju na osnovu onog montiranog snimka da se tu nešto desilo. Tek u martu je došao red na mene, kada je pustila pravi glas i uperila prstom na mene. Prirodno je da gledaoci poveruju u tu priču, čak bih i ja možda poverovao. Bilo je raznih priča, od toga da li sam ja možda prešao neku granicu, da li je bilo nekog seksa, pa se ona pokajala, nisam je ni pipnuo – izjavio je Lečić, navodeći da je “to jedna nameštaljka i kobna spletka”.

Podsetimo, Štajnfeld je prijavila Lečića da ju je silovao 2012. godine, nakon čega su oboje u martu ispitani.

Lečić je negirao optužbe.

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića, da bi potom Apelaciono javno tužilaštvo odbacilo prigovor njenog advokata na rešenje o odbačenoj krivičnoj prijavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari