Darko Glavaš ćuti o Savamali

* Nejasno je i zašto policija nije saslušala ljude na ključnim pozicijama u državi i Gradu Beogradu, koji su javno govorili o tome da imaju saznanja ko je organizovao rušenje
Policija nije dublje istraživala izvesno učešće javnih gradskih preduzeća u rušenju u Hercegovačkoj

Ostavite komentar


  1. Ako MUP tražo kompletne idiote, oni se nalaze među prvih tridesetak na Vučićevoj listi za beogradske izbore.

  2. A ko to uporno cuti vec godinama o ubistvu dvojice gardista ,to vas ne interesuje ,nisu vam vazni ljudski zivoti vec nekoliko stracara.

  3. Ne pada mi na pamet kako su ga zvali i zovu sad,da vidimo nadimci uglavnom idu po imenu ili prezimenu,znači gledajući tu činjenicu njemu se nadimak sigurno,lepi ili pametni ili tako nešto sigurno ga nisu zvali glavonja.

  4. Ako su tadasnji glavari iz Beograda hteli da rese urbanisticke probleme u Savinoj mahali od Savamali, mogli su to uraditi na civilizovan i kulturan nacin a ne kapuljacama i u Seseljevsko kriminalnom stilu.

  5. Situacija sa Savamalom najbolje pokazuje u kakvoj se kaljugi nalaze Beograd i Srbija.
    I kao takvi (prljavi i sugavi) isti pokusavaju da svoj patriotizam prodaju okolnim drzavama, koje imaju nesrecu da se granice sa Srbijom..

  6. Nije vezano za Savamalu ali pitam za Beokom servis, da li on jos postoji, kad im se obratim oni kazu obratite se BPC. STA JE BPC? Zasto se ne ukloni ime Beokoma?

  7. Da je Savamala Vučićevo delo zna čak i svaka budala.
    Oni koji učestvuju u ovom bezakonju nikad neće imati mira u Srbiji. Doći će na red!

  8. Ma vazno je da se razmenjuju informacije,kao i u slucaju Kosovske Mitrovice..!!.Sva facta- ad acta…!!! Perfidno cutanje administracije i dobrog dela ,nazovi gradjana.

  9. Darko Glavaš nema veze sa ovim slučajem, niti mu je bilo šta sa njim u vezi u opisu posla.

  10. Kao sto je nelegalno brojanje glasova srusilo Milosevica, tako ce i mafijasko ponasanje sa kapuljaca u Savinoj mahali srusiti "umivene" SNS Vuciceve radikale.

  11. Ne znam zasto svi napadaju naseg Mesiju. Istina da je okruzen idiotima koji su rusili Savamali. A niko ne shvata da ima vaznijih stvari. On voli svoju porodicu-posebno brata. Pa nije dobio orden od Putina, pa helikopter, pa smanjen stocni fond kojim pomaze na Kosovu, kako da izadje na kraj sa sve vecim fasizmom, sta ce sa toliko „doktora nauka“ oko sebe. A on to nije. Itd, itd…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.