Darko Mitrović: Malo je kolegijalnosti među kolegama 1Foto: Bojan Cvejić

Solidarnosti i kolegijalnosti među kolegama je malo, retki su oni koji pokazaju empatiju jer smo daleko od toga, podeljeni smo po taborima, a ta podela je nametnuta od strane establišmenta, rekao je voditelj Mentalnog razgibavanja Darko Mitrović na štandu Danasa na Media Marketu.

Mitrović je istakao kako mu je svega nekoliko medija pružilo podršku kada mu je prećeno na društvenim mrežama i to Cenzolovka, NUNS, Danas, N1 i Reporteri bez granica koji su i uticali na to da napadač bude uhapšen.

„Javno mnjenje je sve“, rekao je Mitrović, ali na pitanje da li je javno mnjenje jače od vlasti, odgovorio je sa „vlast“.

„Vlast je Vučić, Vučić je najjači, on je vlast, Vučić je država“, rekao je Darko Mitrović.

Osim o politici i stanju u društvu ovih dana voditelj Mentalnog razgibavanja koje se od skora emituje na TV Nova S rekao je i kakav je osećaj umesto na radiju raditi na televiziji.

„Nezgodno je kada se pređe sa radija na televiziju. Fali mi muzika, ono kada poentiramo nešto pa nakon toga pustimo pesmu“, rekao je Darko Mitrović.

Partneri Danasa na Media Market-u

Tokom svih pet dana posetioci štanda lista Danas na sajmu medija „Media Market“, u Hali 3 Beogradskog sajma, moći će da naprave fotografije ili gif animacije na Slik Slik Photobooth aparatu koje dobijaju direktno na svoj mejl.

Još danas posetioci mogu da učestvuju i u kvizu „Istina ili laž“ koji je priredio Istinomer, a za učešće sleduje nagrada u vidu platnenog cegera.

Na štandu Danasa sve do nedelje 27. oktobra traje i ekološka kampanja koju je pokrenuo naš list, a u okviru koje svako ko odloži plastične kese u specijalno izrađeni kontejner na našem štandu u zamenu dobija biorazgradivu torbu sa citatima Ive Andrića i Nikole Tesle, koje smo izradili zajedno sa SBB fondacijom.

Napitke od kafe za učesnike programa na našem štandu i zaposlene obezbedila je Barcaffee Perfetto i to tri vrste ukusa – espreso, kafe late i kapućino.

Darko Mitrović: Malo je kolegijalnosti među kolegama 2
Foto: B.C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.