Dečak koga je u Nišu udario automobil, a vozač pobegao - u stabilnom je stanju 1UKC Niš: Foto (BETAPHOTO/SAŠA ĐORĐEVIĆ/DS)

Šestogodišnji dečak, koga je u subotu uveče u Nišu udario automobil “hjundai” dok je vozio bicikl, a vozač zatim pobegao, u stabilnom je stanju, potvrdili su iz Univerzitetskog kliničkog centra.

“Pacijent je trenutno hospitalizovan u poluintenzivnoj nezi Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju. Nakon jučerašnjeg prijema i urađene hitne dijagnostike, utvrđene su povrede i prelom nadlaktice i podlaktice, te su one odmah i sanirane repozicijom i imobilisane gipsom”, rekli su u ovoj niškoj zdravstvenoj ustanovi.

Oni su kazali da će dečak biti zadržan na klinici do daljeg “kako bi bio sagledan i od strane lekara drugih specijalnosti, radi dalje opservacije, lečenja i praćenja zdravstvenog stanja”.

MUP je prethodno saopštio da će niška policija, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneti krivičnu prijavu protiv mladića (20), iz Niša, zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On je  preksinoć oko 18.40 časova u naselju Beograd mala u Bregalničkoj ulici vozilom “hjundai” vranjskih registarskih oznaka naleteo na dečaka na biciklu, a potom se udaljio sa lica mesta.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari