Dekan: FMK se ograđuje od Ćirjakovića, nadležni da se bave ovim ponašanjem

Ostavite komentar


  1. Ne ulazeći u meritum samog saopštenja, bode oči ovaploćenje sfere privatnog u potpisu dekana sa „Miško“. Miodrag (Šuvaković) i u 7. deceniji, očigledno i dalje vodi unutarnju, identitetsku borbu sa imenom/sopstvom, što čini isčitavanje svega napisanog, veoma nezahvalnim pregnućem, jer se pažnja sa ozbiljne teme, usmerava na „Miškov“ izvedbeni iskaz deminutivnog preimenovanjem sebe, što potom ne ostavlja prostor za osudu Ćirjakovićevih poslovičnih somnabulija, jer nagoni na podsmeh uzrokovan formom ovog obraćanja…

    1. Choveche shta lupash ti? Da li, recimo, smatrash da istom takvom logikom treba osporiti muziku Dejvid Bouvija iz Zigi Stardast faze? Mislim da je trovanje to shto pishesh. Btw namerno mi je diskurs kakav jeste i ne treba mu analiza.

  2. Sustina filozofije Zorana Cirjakovica jeste da se ove njegove gadosti koje mozemo procitati na prilozenom linku, sav taj primitivizam, niskost, nezrelost, drskost, podlost, tinejdzerska pakost, moralna nakaznost, nekultura… a sudeci po upornosti mozda i ozbiljniji poremecaj ne smeju kritikovati i oznaciti takvim samo zato sto je pocinilac Srbin. U skladu s njegovom filozofijom to je „autosovinizam“. Sacuvaj me boze takvog nacionalizma i patriotizma.

    1. Sve je to posledica manjka testosterona.
      Mukica Zokica, nikako da dobaci, bar prosek

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.