Dekan FON-a izrekao javnu osudu Siniši Malom

Ostavite komentar


  1. Gospodine Milija,živeli sto godina! „Oteli“ su se previše, i treba ih „spustiti“ na zemlju! Bravo!

  2. Eto, šta su naši mediji! U Danasu piše da je dekan FON-a Siniši Malom izrekao meru javne opomene, a u medijima pod kontrolom vlasti piše da je dekan napisao da doktorat Siniše Malog nije plagijat već ima tehničkih nedostataka. Lepo. I vuk sit i ovca ostala živa.

  3. Osudjuje se na dozivotnu saradnju sa: dr Sapicem, dr Bajatovicem, dr J. Tabakovic, dr Jelenom Trivan, dr Stefanovicem, mr T. Nikolicem i prof dr. A. Martinovicem!

  4. Sramota sto tako ozbiljne institucije sa ne ozbiljnim .nosiovima funkvija se ne profesionalno.ponasaju vodjeni.iskljucivo politickim.motivima tako sto. napadaju SNSa preko.ledja ministra SiniseMalog jednog.mladog uspesnog i.vrednog..ministra finansija.

  5. Mi sa FON-a znamo ko je Milija!!! Svaka mu čast! To je najpoštenija duša među svim profesorima beogradskog univerziteta.

  6. Ako bratu srbinu kažeš da ti isplati zaradu za urađeni posao i prijavi te kao stalnog zaposlenog,on ti da otkaz,ako ga tužiš on ti pošalje drugog brata srbina da te prebije.O kakvom jedinstvu se ovde govori

  7. Bitno je da svi znamo da je mali plagijator, i da nikad neće biti veliki u očima građana Srbije, već sitna duša.

  8. Neko rece zalosno ko je sve ministar ali najzalosnije je ko je sve dekan i sme li javno da se izjasni kojoj partiji pripada pa cemo odma znati da li je njegova presuda validna ali molim bez onih poznatih fora nisam ni u jednoj

  9. Nista nece biti Malom.
    Stetu jedino ima fon koji je posle sve toliko jadno i bedno mesto postao… ne mogu ga nazvati fakultetom. Oni koji upisuju, neka zaobidju jer su im diplome obezvredjene.

  10. Eto, malo da se nesto desava oko dr titula. Prave se mrtvi vec neko vreme, aj, pa da vidimo sta Mali Veliki, veli na ovo.

  11. Ne znam dali je plagijat ili ne neka utvrde ali znam kakvu štetu prave sa tim cirkusom od diploma,kada to vide stranci neće priznavali kao nekada naše diplome pa mladi koji su stvarno učili i pohađali fakultet će imati problem,jer neko leči svoju bolesnu ambiciju da mu piše ispred dipl.ili dr. Treba da debelo odgovaraju ti koji su to uradili kao primer za buduće plagijatore a i profesore koji su im to omogućili. Dugogodišnjeg robija bez skraćenje i oduzimanje svega tako stečenog.

  12. Prosto je neverovatno da se izrice samo javna opomena za javni Plagijat i jos se diskutuje o tome.
    Ja nit poznajem Sinisu Malog nit Miliju Sukovica ali znam sta je Pravda i Moral. Moral nikako nije politika ni politicar a kazna mora da bude ista za coveka i POLITICARA. Male ljude politika nebi
    smelasmela da interesuje ni da se javno Istice a ni opomene za losa dela

  13. Sad je moderno imati doktorsku titulu, nema veze sto je lazna, SNS je priznaje ukoliko si njihov clan.

  14. Sve doktorat za doktoratom, a svi su zaista zasluženi i opravdani jer su nas svi ono doktorski opljačkali.

  15. Bitno je da mali ,,radi“ posao, jer zakoni u ovoj jadnoj Srbiji za neko važe, a za druge (sns) NE VAŽE!!! Ovako nikad nije bilo! Srbijo šta si doživela!

  16. Koliko je takvih bilo i ima a takva je kvazi elita „naucnika „svako jutro na N1.Samo treba proveriti..bele čarape sareni šešir i kockasti hozn tregeri SMESNO i žalosnoto je žalosni intelektualci.

  17. Pitanje za Danas: Možete li kao medijska kuća da uputite pitanje FON-u, zašto ne ažuriraju svoj sajt u odeljku „Medija centar“?

  18. Jedna od mnogih,a na kraju će opet vuk pojesti magarca,obećanje-ludom radovanje,kao i mnogo toga bitnijeg od njegove diplome.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.