Dekan Ranković povredio Kodeks profesionalne etike

Odbor za etička pitanja UB izrekao javnu opomenu čelniku Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta

Ostavite komentar


  1. Sramota je da Bogoslovski fakultet zloupotrebljava svoj status i ruši osnovno gradjansko pravo a to glasi zakon je isti za svakog gradjanina a ne da nam u svetosavskoj drzavi prodaju papizam nepogresivpst gresnog i nepismenog – ovo godpodo nije srednji vek a profesor je gradjanin i ima pravo da trazi da se ospori nezakonito smenjivanje i sram …
    Ako je kriv neka obelodane – krivica je javna u crkvi zasto da se krije ili ne postoji pa je reč jasno o manipulaciji , koja govpri o zloupotrebi svog polozaja ….
    Molim da kolege pravnici budu ne pristrasni jer pbf ima i te kakve vezice medju mnogim u drzavi .
    Imajte na umu sta se desilo u srednjem veku uticajem pape i sve će biti jasno.iza svega leži ime i prezime osobe ciji ljudi oco rade – a to je gosppdin Irinej Bulobiċ ekumenista i zagivornik svega osim prava i morala …

Ostavite komentar


Društvo

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni "Dedinje" 10

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni „Dedinje“

Dan Garde Vojske Srbije obeležen je danas u kasarni "Dedinje", povodom 6. maja 1830. godine kada je u Požarevcu formirana prva gardijska jedinica u Srbiji.Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Želimir Glišović rekao je na svečanosti da ta jedinca predstavlja "važan oslonac čitavog sistema odbrane, imajući u vidu veliki broj zadataka koje obavlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.