Delovi Kragujevca bez grejanja, u Energetici kažu da popravljaju kvarove 1Foto: V. G.

Kragujevčani iz različitih naselja prijavili su Energetici da su ponovo bez grejanja. Po njihovim navodima, radijatori su bili hladni i tokom jučerašnjeg dana.

Iz kragujevačke Enegretike navode da su svesni problema i da ekipe rade na otklanjanju kvarova.

Tokom jučerašnjeg dana ekipe su radile na distributivnoj mreži u Bulevaru kraljice Marije, Dečanskoj i Ulici Nikole Pašića.

Prema informacijama iz Energetike bez grejanja su bili i delovi centra grada, a njihove ekipe su otklonili kvarove i na magistralnom toplovodu Lepenica u Lepeničkom bulevaru i na pravcu Centar.

Iz ovog preduzeća pozivaju sve korisnike da probleme sa isporukom toplotne energije prijave na dežurni telefon kontakt centra 034 336-238 i 0800 034-033.

Da podsetimo, građani su se, u izjavama za Danas, plašili upravo ovakvog scenarija posle odlaganja početka grejne sezone.

Jedna Kragujevčanka se tada zapitala zbog čega nisu vršene tople probe bar u jutarnjim i večernjim satima kako bi se proverio sistem.

– Oni nikad od 15. oktobra nisu grejali po ceo dan, ali su radijatori bili topli bar po dva sata ujutru i uveče, bar da probaju sistem. Sada imaju nove kotlove na gas, koje nisu ni testirali. Ne smem ni da zamislim šta će biti kada 1. novembra puste grejanje i dođe do nekog kvara na sistemu, što je veoma moguće, rekla je tada Jelena iz naselja Aerodrom.

Sa druge strane, direktor Energetike Andreja Ilić je za Danas pred početak grejne sezone izjavio da su svi sistemi spremni i da Kragujevčani ne treba da brinu za grejanje.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari