Deponija na kojoj su osumnjičeni navodno ostavili telo Danke Ilić detaljno je pretražena pre tri dana 1foto: M.M./ATAImages

Nakon desetodnevne potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić, prvobitno je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio a potom i MUP potvrdio da je devojčica ubijena,i da su uhapšena dvojica radnika JP Vodovod iz Bora, S. J. i D. D, zbog sumnje da su počinili ubistvo.

Danka je navodno ubijena na putu kolima, a telo je bačeno na deponiju.

Inače, vest da policija pretražuje deponiju na Starobrestovačkom putu, objavljena je u medijma još pre tri dana. Tada je navedeno da na nju vodi novi trag tada nestale Danke.

Mediji su tada navodili da su na deponiji vatrogasci, policijski inspektori i mehanizacija, tačnije bager, koji polako kašikom kopa zemlju, a zatim je istresa kako bi se sadržaj detaljno pregledao. Takođe je navedeno da se policija usredsredila samo na jednu tačku pretrage.

Međutim, najupečatljivije je to što su se na deponiji nalazili radnici JP „Vodovod Bor“ koji su pomagali u kopanju na deponiji, a navedeno je da na njoj praktično više nema smeća, već da je uglavnom ostala samo zemlja.

Fotografije na kojima se vide radnici borskog vodovoda se vide na slikama koje su objavili pojedini mediji.

Danas se oglasio predsednik Srbije Aleksandar Vučić i objavio da je devojčica Danka Ilić, za kojom se tragalo dest dana ubijena, a da su ubistvo priznala upravo dva radnika JP „Vodovod Bor“ S.J. i D.D.

Kako je potvrđeno za ATV, S.J. je vozio službeni automobil „fiat panda“, dok se na mestu suvozača nalazio D.D. Oni su, navodno devojčicu usmrtili udarivši je kolima u ulici Radomira Putnika u Banjskom polju, nedaleko od mesta gde je dete nestalo, a potom su telo deteta vozilom odvezli do divlje deponije na Starobrestovačkom putu, koju je MUP pre tri dana detaljno pretraživao i tamo bacili telo.

Na deponiji se trenutno nalaze jake policijske snage, a navodno su i osumnjičeni na licu mesta, koju su dovedeni kako bi pokazali na kom su tačno mestu ostavili telo devojčice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari