Desničari upali na predstavu o Srebrenici, publika i glumci ih terali napolje (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Svaka čast mladim ljudima u svim zemljama regiona koji su (uprkos užasnoj kampanji svih vlasti da se sakriju neljudska dela vojnih i paravojnih formacija tokom ratova devedesetih) dovoljno iskreni i hrabri da poveruju u tešku ali važnu istinu o tome.

      1. Zasto nebi mladi tako postupili i u drugim drzavama bivse Juge? Tada ne bi bilo mesta za pristeasnost i desni arske upade ove vrste.

      2. Takodje,da bi napravili nekakav pandan genocidu u Srebrenici,izmišljen je nekakav lažni genocid nad Srbima u Bratuncu.

        1. трвоје име све говори о теби,нје били геноцида у Сребреници али је било У Братунцу ,недај Боже дса се сретномо ,бићеш дупли квазимодо

    2. To znači i da podržavate protivsrpske skupove u Hrvatskoj ili na Kosovu?
      Ili je možda takva vrsta protesta po vašem dozvoljena samo kada Srbi protestvuju?

      1. Sta god bilo u pitanju, ne vidim kakve veze Ratko Mladic ima, on nije srpski general,nego jugoslovenski,komunjara…svi dobili drzavu,Hrvatsku,Sloveniju,Makedoniji… A nama Sloba,Mladic i slicni,nisu dozvolili Srbiju. Zlotvori,crvena burzoazija.

      2. Takodje,da bi napravili nekakav pandan genocidu u Srebrenici,izmišljen je nekakav lažni genocid nad Srbima u Bratuncu.

    3. To je Umetnost. Prekidaju predstave. Sramota. Sta je sledece? Ako imaju duha, neka naprave svoju. Ja je necu prekidati, iako se gadim nacionalizma. Ovako je poceo rat

    4. Zalosno je podstici mlade ljude na takve proteste i grube upade.! Nisu krivi ti mladi nego politicari, koji svakim danom daju nacionalisticke i uvredljive izjave o susednim narodima sa kojima su srbi zivelji zajedno vekovima. I u susedtstvu ima takvih neodgovrnih politicara koji podsticu nacionalizam. Mora se prestati s time, jer dosta je bilo zrtva i nepotrebnih sukoba koji su mogli resavati mirnim putem. Treba svatiti da je dvadeset prvi vek svet ide napred, dok mi se mrzimo kao susedi, ne za interes naroda i gradjana, vec za licne politicke interese.

    5. Za gandru — Kako te bre nije sramota. To nije sramni skup već predstava o genocidu u Srebrenici. Što pre priznamo svoje zločine i odbacimo zločince poput Karadžića, Mladića, Martića, Arkana i ostale srpske bagre, to će pre srpski narod naći svoju dušu.

      1. Tebe treba da je sramota, ali ti za sramotu ne znas. Prvo nauci sta je genicid u terminoloskom i pravnom smislu, pa onda u svije ime priznaj da smo ga izvrsili i nad Marsovcima ako hoces. Ova propaganda, ciji si ti piun vise ne pije vodu i ljudima je muka da slusaju lazi sa zapada i iz federacije BiH. Cinjenice izlaze na videlo, ma kolilo se tebi i tvojim pajtosima to ne dopadalo.

        1. Ти панчевац си кукавица НА КВАДРАТ

      2. Divan primer mladih i normalnih ljudi. Dokle.ce drugosrbijanac i NVO bagra da nas unistavaju.

  1. Botovi vlasti (crveno-crna) kalicija koja vlada od 1990-2019 i koja je Srbiju pretvorila u dno-dna, misli da može do veka da narodu ispira mozak „mi smo se samo branili“, „ratovi su nam bili nametnuti“ „mi smo bili majke Tereze“…kakav genocid kakva Srebrenica tu smo im se kao što je rekao R.Mladić osvetili za poraze od pre 500 g….potpuno iracionalno ponašanje koje je Srbiju pretvorilo u Lazu Lazarevića.

  2. Admine i kod vas cenzura? Danas sam pisao komentare na razlicite teme, i NI JEDAN,nije objavljen. 1.nikog nisam vredjao. 2. pisao sam na temu. 3. postovao sam i postujem sva pravila. I NI JEDAN, komentar mi nije objavljen. SRAMOTA.

    1. Овај коментар ће Вам наравно објавити. То је та медијска манипулација.

  3. ‘Desnicari’, … recimo, … nikada ne bi upali na ovalvu predstavu o ‘Jasenovcu’, … zato sto takva nikada nije ni bila napravljena. Na zalost, Srpski Holokaust se desio prerano, pre nego sto su izmisljeni zainteresovani NVOi, i pre nego sto su nas proglasili ‘Genocidnim’, i ubedili da malo klanja srpske nejaci i nije tako losa stvar, … ?

  4. 6 puta ndeljno kupujem Danas,puta 50 dinara to je 300 dinara mesečno, puta 4, pa puta 12 meseci eto koliko para dajem da čitam DANAS, i jedino što VAŠ sjt posećujem, i onda naletim na cenzuru. Hvala , i vi pričate i slobodi medija i demokratiji, aj ne ser . . .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.