Devet osoba, među kojima i jedan dečak, povređeno je kada se zbog prevelike brzine prevrnuo autobus kruševačke registracije, saopštila je juče policija. Nesreća se desila na lokalnom putu između sela Modrica i Veliki Šiljegovac u opštini Kruševac. Autobus je sleteo s puta i prevrnuo se na bok kada je vozač Batica I.

Devet osoba, među kojima i jedan dečak, povređeno je kada se zbog prevelike brzine prevrnuo autobus kruševačke registracije, saopštila je juče policija. Nesreća se desila na lokalnom putu između sela Modrica i Veliki Šiljegovac u opštini Kruševac. Autobus je sleteo s puta i prevrnuo se na bok kada je vozač Batica I. (40) iz Kruševca pokušao da pretekne traktor.
Kako je saopšteno, vozač autobusa je zbog prevelike brzine izgubio kontrolu nad vozilom. Teške telesne povrede zadobio je desetogodišnji dečak koji se vozio na traktoru i putnica autobusa, Vesna V. (33) iz Malog Golovoda, dok je sedam lica lakše povređeno. Svi povređeni putnici prebačeni su u kruševačku bolnicu. Uviđaj na mestu nesreće obavio je istražni sudija Opštinskog suda u Kruševcu u prisustvu zamenika opštinskog tužioca i pripadnika policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari