Diković: Potreban nam je PVO sistem

Ostavite komentar


  1. Znam da vam nije lako Dikovicu. Nedavno ste, za poplava u Srbiji, dobijali komande od bivseg Predsednika Vlade Srbije, sada ste duzni da stojite mirno pred kostimiranim Vulinom, imate zebnju od Natase Kandic, a upravu vam je SAD zabranio ulazak . Tako da vase licne zelje razumem kao pokusaj da malo talasate po medijima. To jeuobicajeni postupak za sve one koji su se obreli u nemilosti.

  2. Ako su nam potrebni skupi PVO sistemi zasto su potrosene pare na polovne MIG-ove koji nece imati svrhu na ovako malom vazdusnom prostoru (krnje) Srbije sem za (ne)potrebnu (?) obuku malog broja pilota

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.